Schválnosti

21.- 22.3. 2013

Údajně první jarní den se zapsal do knihy rekordů nízkých teplot. Příroda si zřejmě potřebuje zajistit rovnováhu a vyrovnat ty jarní vánoční dny... Nadšená z toho nejsem, ale je to asitak jediné, co proti tomu můžu podniknout ;-)

Už ve čtvrtek večer mi bylo jasné, že na mě něco leze. Snažila jsem se to ignorovat. Na večer jsem měla domluvený sraz se spoloužáky z gymplu. Je nás pár, co se scházíme nejen na oficiálních srazech po desetiletích. Samé zajímavé profese :-) Mohu všechny učitelky uklidnit, že není pravdou, že právě ony jsou zasaženy svou profesí a náležitě zdeformovány. Zasaženi jsou všichni- a možná ještě víc :-) Bavili jsme se báječně, domluvili jsme se, že na příští setkání spolužačka provozující psychiatrckou ambulanci donese vzorky farmak a bude nám dobře všem :-) ... ale protože nás čekal ještě jeden pracovní den, rozešli jsme se krátce po 23.hod.

Ráno se mi nevstávalo vůbec dobře. Měla jsme dojem, že hlava mi co nevidět upadne od těla. Během dopoledne jsem přehodnotila své pracovní aktivity- vidina návštěvy pohotovosti o víkendu, kdy čekárna je narvaná k prasknutí a slouží zpravidla nějaký zoufalec- mě donutila k tomu, že jsem se zas po dlouhé době odhodlala k obvodní dr.
V lékárně pak nafasovala ATB + efedriny na svoje duté dutiny za pouhých 290Kč a ploužila se domů. Zrušila jsem účast na jednom semináři, kam jsem večer měla jít... a od pátečního odpoledne se začaly atraktivní nabídky na to "někam jít" jen hrnout ;-) Jindy "pes neštěkne" ;-) Zákon schválnosti!

A tak jsem odmítla  s těžkým srdcem pozvání na návštěvu, kam jsem se tolik těšila, nešla jsem ani do divadla na Dardu, kterou bych tak ráda viděla, rozplynula se i představa bujarého veselí při zvěřinových hodech, které pořádal kamarád u příležitosti svých narozenin... společnost zázvoru, modafenu a jiných chemikálií mi prostě byla přednější ;-)

Tak snad jste v lepší kondici a jarním virózám uniknete! ;-)

8 komentářů:

Majka řekl(a)...

Já se nedivím, že jsme všichni nemocní, vždyť ta zima je nekonečná, žádná pozitivní energie, nic...
Přeji Vám Wlčice brzké uzdravení a ať se zase naskytnou nějaké zajímavé akce:)

Jitka Neradová řekl(a)...

Tak brzké uzdravení a k němu,jako bonus, jarní počasí.Nebo tady všichni zamrzneme. Zatím nám jen zamrzá úsměv na rtu při pohledu na teploměr. Abychom se nepromrazili rovnou do žhavého léta.
Tak ať je lépe a radostněji a klidný víkend v pelíšku je někdy také třeba:-)

Markéta a Luki řekl(a)...

Rychlé uzdravení a nějakou pěknou knížku do postele přejeme :-)

Iva řekl(a)...

I já přeji rychlé uzdravení, už se v tom osobně plácám víc jak týden a ATB jsem si nasadila sama z téhož důvodu- na pohotovosti sloužil ortoped. Takže to vyšlo nastejno, buď to, co mám doma, nebo možná ještě něco horšího. tak uvidíme. Doufám, že jaro už nás dál napínat nebude.

Lucka řekl(a)...

oojéééé, už i u Wlků...

tak čajíček, medíček a potit.

Nechci malovat vlka 8) na zeď, ale hlavně ať to od tebe nikdo nechytí...

wlcice řekl(a)...

Vlk na zdi již jest namalován :-) ...Martina :-( ale snáší to statečně, na fňukání si nepotrpí, bylinné čaje přijímá ochotně.

Andrea řekl(a)...

koukejte se uzdravit!

Unknown řekl(a)...

Brzké zotavení přeji Wlčí smečko.

A co to,že jsou zase slova a čísla?Zas se budu durdit,že mi to nevyšlo napoprvé?