Barování- díl: Sólo pro Filipa

13.9.2014

Po delší pauze konečně rozptýlení, které mi slouží jako muzikoterapie a společenský večer zároveň.

Tentokráte byl barovací díl trochu monotematický ;-), neb jeho dlouholetý moderátor Filip Rajmont slavil narozeniny :-) To je v Besedě někdy spíš za trest- než za odměnu, protože parta těch umělecky založených dobráků někdy dokáže vymyslet psí kusy a oslavenci připravit zážitek vskutku nezapomenutelný :-)

Filip obdržel několik opravdu srdečných gratulací :-) a od srdce zpívaných písní a žhavých polibků ;-). Chvílemi byl dojat, chvílemi vyděšen- co ještě přijde, ale myslím, že si večer užil, protože při pohledu z mého sedadla bylo vše milé - vtipné a z lásky, takže co by chtěl víc! :-)

Ředitelka večera-Sandra Nováková - byla samozřejmě první gratulantkou ;-)
Na pozadí běží prezentace fotek z oslavencova života, takže výbuchy smíchu rozhodně nepatří zpěvu paní Sandry ;-)



Na pódiu se vystřídalo spousta zajímavých hostů.
Na klavír zahrál osobně i momentálně hodně slavný Tomáš Kačo- nedávno přijatý na prestižní Berklee College of Music. Na klavír se prý začal učit sám. Vyrůstal v romské rodině spolu s 11sourozenci- múzy na něm polibky rozhodně nešetřily, je geniální... asi. Barování mělo být původně benefiční, protože mu chyběly peníze na studia, ale ty se díky medializaci příběhu nakonec sebraly dříve, než k benefici došlo. myslím, že je to dobrá investice. Ten kluk vážně umííí!!

Tomáš Kačo a Lenka Nová: Kosmickej vandr Michala Tučného....




Objevil se i Ali Amiri- zpívající dermatolog, jak ho důvěrně oslovuje F.R.



Eddie Stoilow překvapili!! nehráli své oblíbené hitovky- dokonce zaimprovizovali a přijali mezi sebe i Vildu Postráneckého.




Nechyběla ani Bára Poláková, Míša Doubravová se svým "Tomešem" :-), Štěpán Klouček s Brigitou, Denisa Nesvačilová a Věra Nerušilová.... a další a další... a chyběl dost slyšitelně i viditelně Václav Tobrman ;-), který Filipovi alespoň poslal oslavný text po paní ředitelce ;-)


V mezipauzách se samozřejmě politicky a společensky glosovalo. Na tyhle vsuvky se vždycky těším. No a blíží se nám volby, takže na přetřes přišlo pár známých jmen. Sice to znělo vtipně, ale jinak mi volební kampaň v reálu zrovna zábavná nepřipadá. Spíš se děsím, co z takové nabídky vyberu????


Závěrečná píseň pro Filipa zazněla přesně o půlnoci. Dav ho zákeřně vyzval ke striptýzu- Filip je profík- "dal to", ačkoli si nejsem úplně jista, že zrovna toto číslo patří k jeho oblíbeným...





Každopádně večer byl super vydařený, alkoholu se vypilo přesně tolik, aby to nikoho neporazilo ;-), klábosilo se a zpívalo ještě 2hodiny po půlnoci a v neděli naštěstí lilo a lilo, takže se ani nikam nemuselo. V říjnu to bude horší... baruje se totiž 20.10.- a to je pondělí :-(((


Žádné komentáře: