Rok smutných ztrát

12.9.2012

Tento rok je pro mne náročný. Mám tím na mysli  oblast mých emocí a životních zlomů. To asi moje silné osobní prožitky způsobily, že vnímám všechny ty nedobré  zprávy nějak intenzivněji.

Ve středu mě  na Seznamu nemile překvapila další smutná  zpráva, že zemřel pan Radoslav Brzobohatý.
Ano, jak už bylo všude mnohokrát  napsáno, je to škoda. Byl to člověk, který lidi hodně obohatil a bude jim hodně chybět, proto by mu každý přál ještě mnoho dalších let života. Všechno je rázem jinak. Už se o něm bude mluvit jen v čase minulém....

Lituju rodinu, co všechno ještě musí snášet- mám tím na mysli přihlouplé otázky novinářů a rádoby reportáže v TV. Nesnáším to. Připadá mi to neuctivé. Rodina je v šoku a zažívá hluboký žal. Neprospěje jí žádný z takových rozhovorů a myslím, že průměrně citlivého člověka nemohou  v tuto chvíli ani  zajímat odpovědi na plytké otázky...

Jsem ráda, že i na kartě mého digifoto loni uvízl krátký záznam vystoupení. Bylo to Barování v červnu 2011, kdy Ondra vytáhl svého slavného otce, aby "něco" zazpíval.
Tehdy mě napadlo, že jsou to dva úžasní herci a muzikanti  a že jeden na druhého může být pyšný.




R.I.P., pane Brzobohatý... :-((

4 komentáře:

Ze zápisníku pečovatelky řekl(a)...

A co mne dostalo?
Když jsem četla, že paní Gregorovou požádali novináři o vyjádření krátce poté, co pana Brzobohatého odvezhla záchranka. Úcta se mezi novináři vskutku nenosí.

wlcice řekl(a)...

Ano, přesně to mě odrovnalo. Ona chudák v šoku ještě snaživě odpovídala- možná řekla i věci, kterých pak bude nejspíš litovat. Připadá mi to úplně zvrácené. Základní slušné vychování mi zkrátka brání se na takové důvěrnosti ptát a k životu je opravdu vědět nepotřebuju... no ale bulvárek z toho bude ještě dlouho profitovat... a když nakupuju ve zdejších obchodech, každý druhý ten Blesk k nákupu přihodí :-((

Ze zápisníku pečovatelky řekl(a)...

A ty diskuse proložený srdíčkama, ty mě taky dostávaj. Nikdo ho neznal, ale všichni pláčou, booooooože. Ano, je mi to líto, ale neznala jsem ho osobně, tudíž slzavé údolí opravdu nepředvádím. Tohle pokrytectví mě taky dovádí k úžasu.

Janah -Švédské listy řekl(a)...

Ti co takhle lidi otravují, nejsou novináři, jsou to jen lidi bez skrupulí,bez vychování co mají strach, že někdo s tou zprávou přijde dřív a oni si nepřijdou k penězům :-( Ten kdo se zve novinářem by si to neměl nikdy dovolit.