Na pokračování

19.8.2015- začátek psaní příspěvku

Už si ani nevzpomínám, kdy naposledy jsem měla "aktivní volno" - tedy stav, kdy mám dojem, že je vše podstatné hotovo- a já si můžu dělat, co chci. Teď volný čas většinou využiju ke spaní.

Během léta jsem stihla spoustu akcí, zážitků na román ;-), ale nezbyl čas je zaznamenat. Momentálně jsem ale na akci, která je jedinečná a moc poučná. Tábor pro děti se spinální svalovou atrofií (SMA). Na běžné tábory nemohou, a tak se podařilo sehnat partu nadšenců, kteří se snaží připravit dětem na vozíku zážitkový týden.

 Fotky k vidění zde: https://www.facebook.com/prokekt.sma?ref=aymt_homepage_panel

3.9.2015 -pokračování psaní příspěvku

Můj blog by zasloužil nového majitele... to je jisté. Dnes jsem napsala už tolik různých zpráv, hlášení, pracovních mailů a vyřídila tolik telefonátů, že Tmobile musí hořce litovat, že mi vnutil neomezený tarif na volání s 20% slevou, protože se určitě proti své vůli stal mým sponzorem.

Denně vstávám s tím, že udělám jen to, co mám napsané na seznamu. Jo, jsem stará škola, píšu si "To DO LIST" ručně a těším se na okamžik, kdy zvýrazňovačem přejíždím vykonané skutky. Má to jen jednu vadu- v průběhu dne do něj dopisuju, takže výsledkem je to, že vlastně nikdy nezažívám stav "nemám co dělat".

Zážitky se mi kumulují a jsou víc než pestré!  Začátek školy, návštěva pediatra, účast na školení s úřednicí MPSV, záhadné nemoci v naší rodině, o přiměřenosti trestu za úmyslně konané dobro, o přípravě oslav na půlstoleté narozeniny ...  tak snad postupem času vše sepíšu- než to zapomenu :-)


8 komentářů:

Jitka Neradová řekl(a)...

no ale že se na další díly setskakrametsky těším:-´)

wlcice řekl(a)...

ty si užiješ možná i ústní podání :-)

Anonymní řekl(a)...

Já jsem hlavně moc a moc ráda, že jste v pořádku, živí a snad i zdraví, i když nějaké návštěvy doktorů a záhadné nemoci tam nejspíš byli..
A na další příspěvky, zážitky a postřehy se budu moc těšit, snad se někdy dočkáme, že dnu přibude pár hodin navíc a bude čas vše zaznamenat. Mějte se moc hezky, Klára

Jitka Neradová řekl(a)...

To se samozřejmě těším převelice. Ale já ráda i to Tvoje písemné, a to tady hodně chybí:-)

Matty řekl(a)...

Přidávám se k Jitce, tvé psaní mi chybí, ale jelikož jsem částečně zatažena do dění, tak vím o čem je řeč, a musím říct klobouk dolů a velká poklona. Těším se na příští týden:-) J.

pafcasim řekl(a)...

Uf!! Už jsem se bála, co se s vámi děje!! Ale žijete a dle všeho ti neschází humor :) Tak jsem si oddechla a těším se na další zápisky.

Zatím zdravím.

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem si oddechla, že jsi relativně v pohodě.
Ano i mně tvoje psaní chybí.
Ono si to vše nějak sedne.

Emily řekl(a)...

Milá Wlčice,
všechno nejlepší k dnešním narozeninám. Přeji, ať potkáváš jen milé lidi ve svém okolí. Ať se ti podaří zastavit se občas v tom uspěchaném světě a užít si klidnou chvíli jen pro sebe.