Letadlo do ráje odlétáááá...

13.6. 2009

Název příspěvku jsem si půjčila od Vlasty Redla- kdo nepoznal, je to úvodní verš písničky "Letiště" - tak pro dokreslení atmosféry přidávám odkaz.

Cesta na letiště proběhla OK, už máme svoje rituály, zatímco Wlk jde parkovat auto, já seberu děti a hafo zavazadel a vyrazím k odbavovací přepážce vybojovat přední sedadla v letadle, abychom Majdu nemuseli vláčet přes půl letadla. Povedlo se. :-)
Let lehce opožděn- žádné překvapení.
Sotva jsme se uhnízdili na sedadlech, Wlk rozložil noviny a hned na 1.straně bylo... -no, klikněte si pro zvětšení titulku v šedém poli a zjistíte, že Paroubkova tvář nebyla tím jediným, co nás mělo vyděsit ... docela black humor na úvod ;-)



Naštěstí nikdo z nás netrpí fóbií z létání, víme, že výlet na Bulovku může být stejně nebezpečný, takže nás nějaký článek nemůže rozhodit. Loni touto dobou dokonce ČT vysílala seriál "Letecké katastrofy" - takže jsme den před odletem zhlédli jednu z nich... Říkáme tomu příprava na horší časy :-)

Chvíli po startu se nám naskytl krásný pohled na políčka, která připomínala patchworkový kobereček a těsně pod letadlem pluly bělavé obláčky podobné chomáčkům vaty.



Jak už jsme informovala, CK nám v rámci ekonomických opatření zpestřila let mezipřistáním na Krétě. Z letadla nás naštěstí nevyhnali, Řekové v klidu a v pohodě s naloženým letadlem natankovali, přičemž na to bedlivě dohlížel z povzdálí hasič s cigárem v ruce (Řekové mají opravdu jednu z největších spotřeb cigaret na osobu).

Na KOS jsme tedy doletěli po cca 5hodinách letu.
Do hotelu jsme to stihli půl hodiny před půlnocí. Vítali nás, dostali jsme bagetu a napít a šli bydlet. Aby těch třináctek nebylo málo- tak do pokoje 113 :-))

Oddychli jsme si, že vše proběhlo bez dramatických situací a použití záchranných vest- a spali a spali a spali ....

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

co by vás tak mohlo rozhodit, nějaký katastrofy,ani náhodou...Jen kdyby Magdalenka zakašlala v letadle, to by byl povyk.Ale spadlé letadlo??M+

Anonymní řekl(a)...

Povzbudivý článek při cestě letadlem .Souhlasím s Marcelou.Pavla

Daniela řekl(a)...

Ty noviny jsou vtipný :-).