Andrea Australská

6.9.2010

Využívám dopoledne bez dětí a celkem narychlo si domlouvám sraz s přítelkyní bloggerkou - Andreou. Žije trvale v Austrálii.Do Prahy přijela jen na pár týdnů navštívit rodinu a přátele.


Zdá se, že se mi v životě díky psaní blogu objevil nový fenomén: ztělesňování virtuálních postav. Je to zajímavý úkaz. Vy tu postavu vlastně velmi dobře znáte, ačkoli jste ji nidy neviděli. Denně čtete její příběhy, postřehy, sledujete rodinné fotografie... znáte vlastně spoustu věcí, jen nevíte, jaký má ta dotyčná bytost hlas, stisk ruky... Už jsem takových setkání absolvovala několik a musím říct, že mě to baví. Taková zvědavost a napětí...a pak okamžik skutečného setkání... pokaždé to byly velmi příjemné, neopakovatelné a nezapomenutelné a pozitivní!! :-) zážitky.

Na Andreu jsem se těšila. Znám její příběh, blog čtu od začátku, ačkoli vůbec nevím, jak jsem se k němu dostala. Obdivuju její vnitřní sílu a způsob, jakým se vypořádala s velmi obtížnou životní situací....

Na setkání mě čekala velmi pohledná a usměvavá žena s překrásnou holčičkou na klíně. Poznaly jsme se na 1.pohled ;-)

Začaly jsme si povídat, jako bychom se znaly léta...chodily spolu do školy, nebo tak. Smály jsme se a probíraly i témata velmi vážná, dvě hodiny utekly jak voda. 8měsíšní Bibinka se chovala vzorně a měla velké pochopení pro potřeby matky :-) Urazily jsme dvě ikeakávy- na jednu to bylo moc dlouhé povídání! Vyměnily si  dárečky :-))

Pro mne velmi příjemné setkání. Přátelský rozhovor, kde se probíralo úplně něco jiného než módní trendy a rychlé recepty na vaření. Nikdy jsme se neviděly, a přesto jsme si byly tak blízké...inu máme načteno :-))

Díky, blogu, za tento nový druh seznamování se s lidmi tak zajímavými!!!

5 komentářů:

LenkaS řekl(a)...

Milé setkání s osobou na stejné notě.
Holky, ty vaše poutavé blogy prostě musím navštěvovat. :-)

Janah ze Švédska řekl(a)...

Taky mě teď jedno takové setkání čeká a doufám, že se nezklamu, ale víc se bojím, abych nezklamala já :-)

thora řekl(a)...

One day, you and I will have to meet :-)) I'm going back to Sternberk in October and meeting two blogging ladies (hopefully) and I'm excited already!

Pisarka řekl(a)...

Páni, mám úplně stejnou zkušenost. Jen mě mrzí, že většina "virtuáních známých", se kterými bych se ráda setkala, jsou ze vzdálených koutů republiky. No a teď vidím, že žádná dálka není nepřekonatelná.

Andrea řekl(a)...

Gratuluju k pozitivnímu setkání