Barování...kolikáté už? ;-)

12.5.2012

Tento barovací díl připadl zcela vyjímečně na sobotu.
Ideální den- v něděli se obvykle do práce nechodí... budík nebude drnčet v 6:30 jak zběsilý- a pracovní tempo může zůstat v klidovém režimu... tedy ehm...jestli se mi něco vlivem našich rodinných událostí porouchalo, tak pak je to moje rychlost. Já jsem táááák pomalá, že snad půjdu už rovnou do důchodu... Pracuju, to jo...  ale skotačit se mi u toho nechce a všechno dělám 3x déle.

Lístky jsme měli vzorně nakoupené v předprodeji. Díky chalupářům, kteří pravidelně opouštějí Prahu a kulturním vyžitím se pro ně na několik měsíců v roce stávají sekačky a péče o bazény,  se ani nestrhl lítý boj- vše proběhlo regulérně :-)) A mně se podařilo zaopatřit vstupenkami i moravskou sekci bloggerů.

Jen jedno jsem nějak podcenila, a to skutečnost, že naše dítě nemá kdo pohlídat. Babička s dědou zmizeli na měsíc za hranice všedních dnů, teta Andrea zkoumala v tomto termínu na vlastní oči přírodní parky v USA  ... a tím byli noční hlídači vyčerpáni. Ještě v sobotu ráno to vypadalo, že Martinu odložím za 10Kč v šatně MB, ať holka sleduje, jak se v Praze žije a jak kulturní má rodiče ;-) Nakonec se nabídla sousedka, která nechtěně vyslechla jeden můj telefonát- a hned jí doklaplo, oč jde.
Tak R. moc děkuju!! Vzali si Martinku na noc. Byla šťastná jak blecha, protože tam mají děti a měla vzrůšo. Sbalila jsem jí megapytel s nezbytnostmi - včetně peřin, čímž jsem všem přivodila záchvat smíchu (nechápu proč?? -Znám hodnotu lidské práce a sama nesnáším povlíkání postelí ;-))

Tak a mohlo se vyrazit! Už v předsálí MB proběhlo vítání a představování... Oslovily mě dvě cizí dámy s tím, že "musím být Wlčice" ... když už jsem  začínala o svém vzezření silně pochybovat, dodaly, že to poznaly podle bot mého manžela, které jsem kdysi vyfotila na blog (jojo, modro-žluté- nepřehlédnutelné...) ... tak to je skutečně dobré poznávací znamení- "Jsem TA od JEHO barevných bot" :-)))

Všechna setkání byla velice milá a příjemná.
Pan moderátor -Filip Rajmont- byl v dobré náladě a hýřil svým vtipem a politickou satirou (štvou ho úplně stejné věci jako nás! - výsady a chování politiků a tak... jen on to umí pěkně glosovat)
Sandra Nováková  zazpívala krásnou píseň Marty Kubišové a opět jí to moc slušelo...

Účinkující tentokráte také překvapili. Sandře se podařilo namíchat neskutečně dobrý hudební koktejl! Objevilo se docela dost nových tváří (pro nás, co nesledujeme TV soutěže, to byly tváře premiérové) , ale moc prima!

Tak tady jeden z "nových objevů" - Martin Hrabal... tak ještě docvičit ty texty zpaměti  ;.-) a bude to úplně OK.




Tradičně výborná byla rovněž pilná maminka-  a zdá se, že další závislačka na Barování- Lucía Šoralová




Moje oblíbená a obdivuhodná VěrušNeruš vůbec nevypadá jako "Ohrožený druh" ;-)
(Mohla by ta paní někde zveřejnit recept na to, jak mít i v tomto věku přebytek energie a šarmu  i 3hodiny po půlnoci???)




No a pak tu byly osvědčení staří známí barmani a barmanky: Míša Doubravová, Adam Vopička; lepší Honza Nedvěd, Ondřej Brzobohatý přivedl slečnu Katarínu ...





Po oficiálním konci začala ještě neoficiální produkce přímo u baru. Nemělo to chybu!

Jakub Přibyl u piána je taky bezkonkurenční. On při tom sice nedělá takové kejkle, ale zahraje skvěle  cokoli. Za bubny usedl klasicky Petr Zimák - tomu je taky jedno, co hraje, protože umí všechno- a co neumí, to během několika taktů pochytí... ;-) sekci dechových nebo žesťových nástrojů jsem osobně neznala, a tak se těm bezejmenným pánům omlouvám, že nebudu chválit každého...

Byl to večer naprosto senzační.
Lída, u které můžete obdivovat skvělé fotky,  slavila svoje narozeniny, bloggerky z  Hané  si libovaly, a nám se nechtělo domů, ačkoli silně táhlo na třetí hodinu :-)) Holkám jel ve 3:30 z Florence BUS do Olomouce :-)) Tak jsme je vyprovodili a šli taky do pelechu.

Moc děkujeme Sandře Novákové za luxusní místa s výhledem na klavír .... bylo to jak ve snu. Malostranská beseda je pro mne takovým sanatoriem pro nápravu duševní pohody :-))

6 komentářů:

Ipsilonka řekl(a)...

Super - Věru Nerušilovou mám taky moc ráda.
ips

Aranel na cestě.... řekl(a)...

..trumpeta Michal Kašpárek, saxík Ondřej Štěpán ale mám pocit, že si fouknul i Gusta Bernard ...ještě mám fotky "po"... Věra je úžasná ! Slovenské sekci se také líbilo a vůbec bylo to moc prima ostatně jako vždy..nebo vlastně spíš je barování pořád lepší a lepší :o)

Lucka řekl(a)...

a to jsem si napřed říkala, co budeme do půl čtrté dělat :)))
bylo to skvělé!

Unknown řekl(a)...

:-) čím dál víc ve mě roste touha se též Barování zúčastnit.
Díky za zprostředkování krásného večera,noci,brzkého rána :-) .

Akinoma řekl(a)...

Tak na tenhle článek mám jediné-utřít slzy smíchu a vážně se začít poohlížet po lupenu na další barování.

zuzi řekl(a)...

Lídiny fotky jsou opravdu skvělé,TEDY VÝŘEZY, tam není jediná slabá fotka! supr!