Zimněslunovratové Barování s vánočním nádechem ;-)

21.12.2013

S lehkým zpožděním dodávám reportáž z prosincového Barování... zas mi všichni aktivní pisálkové vyfoukli vymyšlený název příspěvku- takže z "Vánočního" se nakonec muselo stát úplně jiné- aby bylo originál ;-)!

Zlatá sobota. Máme návštěvu- až z Hané :-) Jdeme společně na Barování- wow! Vidina skvělého večera je naprosto neodolatelná!! :-)

Barování je zcela logicky- vzhledem k datu konání- poznamenáno Vánocemi. Filip Rajmont to opět trefně komentuje- shodujeme se v tom, že ta nucená "vánoční pohoda" a "mějme se rádi, vždyť jsou Vánoce"- nás hromadně štve. I o Vánocích se dějou věci, které s pohodou a vlídností nemají nic společného.
Nejsem zastáncem párdenní vánoční pohody. Chovejte se ke mně slušně a mile po celý rok- a už mio nemusíte dávat žádný dárek, budu přešťastná!!

Sešli jsme se v hojném počtu. Jsem vážně závislá na svých přátelích! :-) Miluju společné důvody ke smíchu, legrácky a vůbec: celou tlupu lidí, kde na sebe víme i to, co normálně ke chlubení není, a přesto se máme "rádi"- tedy záleží nám na sobě vzájemně. Drobné radosti- taky radosti- skoro bych řekla nejcennější! ;-)

Večer byl prošpikován vtipnými glosami F.R. Paní ředitelka - S.N. momentálně propírána bulvárem toho nejdrsnějšího kalibru- se na celou věc povznesla- a byla - jako vždy- okouzlující a milou společnicí.
Ach jo. Fakt bych lidi propleskla za to, že Blesk a podobné odpady kupují. Profitují z toho akorát paraziti-milionáři. :-(

Večer byl úžasný. Účinkující skvělí- pozor! Po dlouhé době- snad podruhé v historii -chyběla Věra Nerušilová- prý jela na hory. :-)) Věra je zkrátka neuvěřiletná! Matrikář se musel přepsat, když psal její rok narození :-)

Na jevišti se objevila spousta známých tváří, ale také několik nových objevů.

Jedním z nich byla zpěvačka Dannie- neznala jsem ji, ale ten hlas... hned jsem googlila, co je slečna zač. Ona zas tak neznámá není ;-) ...ale zpívá tedy famózně!!- videozáznam jistě potěší milovníky psů :-)



F.R. opět nezklamal a překvapil některými politickými komentáři. Pan prezident by z nás radost neměl :-) Sál burácel smíchy při představě novoročního projevu ovlivněného spotřebou bylinného likéru :-))

Míša Doubravová a její psi vsadili na best selling single of all time ;-) White Christmas. Míša zpívat umííí! :-)




Barovací stálice Ondřej Ruml. Ten prostě nemá chybu! Přijde a zazpívá cokoli- přidá se ke komukoli a stále si zachovává tvář "nesmělého mladíka" :-)



Nechyběl ani osvědčený bavič Honza Nedvěd :-)



Mladí, ale oblíbení :-) Štěpán Klouček a Brigita Cmuntová- s písní "Lavička" (vlastní tvorba!)



Hudebních hvězd zazářilo ten večer příliš mnoho, takže jako ukázka musí stačit těchto pár ukázek.

Tematicky laděná hromadná a závěrečná píseň zazněla pár minut před půlnocí.



Tak jsme si libovali, že budeme brzy doma... že dáme ještě kávu a chvíli popovídáme... skutečnost byla jiná... toto je pohled na hodiny v tramvaji během naší cesty domů :-)) 

Noc byla krátká, protože za pár hodin byl domluven společný hromadný oběd v restauraci.


Naposledy v tomto roce děkuji všem za krásné barovací večery.
Především Sandře Novákové za shánění hostů a za péči o diváky. Ona si ten večer podle mého ani neužije... zpívá, domlouvá hosty,  sleduje jejich nástup na scénu-  a případně je běží někam shánět a ještě při tom všem umí stále dobře vypadat :-)!
Děkuji i Filipu Rajmontovi za jeho politické glosy a vtipné komentáře- za poslední dvě Barování píšu jedna ;-)!
A děkuju samozřejmě všem hostům za to, že každý díl má svůj osobitý ráz, každý díl je zkrátka originál a pokaždé odcházím s tím, že "příště musím jít zas"! :-)

Všem přeju do nového roku jen to dobré, klid v soukromí a úspěchy v práci- ať má každý to, po čem touží a já už se teď těším na 17.ledna, kdy se usadím do hlediště mezi všechny ty barmany a nechám se unášet na vlně dalšího ročníku Barování !

2 komentáře:

Lucka řekl(a)...

Díky za videa, budeme mít hezký večer :)

Díky i vám WLCI, Aranelko s mužem, bez vás už by to Barování taky nebylo ono..

díky vašim reportážím máme kulturu z domova ;)

Alča řekl(a)...

No jo, Dannie... několik let naše sólistka na workshopech... :-) Chcete seznámit??? :-) Teď už tedy s námi nějakou dobu nezpívala, ale je vážně dobrá...