Únorové Barování v březnu

22.3.2014

- dřív jsem to prostě nestihla :-) Ale některé kousky by bylo škoda nezveřejnit!

I v únoru se sešla barovací parta v Malostranské besedě- a poprvé (v historii mé skoro pětileté docházky) chyběl bubeník Petr Zimák!! všechno je jednou poprvé, a tak soustavu bicích tento večer obstarával Michal Daněk.

 Sandra Nováková- jakožto ředitelka Barovacích večerů se samozřejmě aktivně zapojuje i na pódiu. tentokrát s písní Hany Hegerové "Z mého života" - taneční kreace: Filip Rajmont ;-)



 Václavu Tobrmanovi nikdo nemůže upřít smysl pro humor. Z písně z 50.let vytvořil oslavný song pro uživatele marihuany :-)



Premiéru měl na Barování Tomáš Vaněk. Písnička z muzikálu Sedemero krkavců.



Věra Nerušilová nezklamala. Je originální- přinesla noty z roku 1960. Předhodila je klavíristovi a udělila mu několik pokynů, jak si jeho produkci představuje ona :-) Je to živel, jehož energii nezbývá než obdivovat.




Dannie a Luk Bartoš sklidili potlesk za hit "My All"



Došlo samozřejmě na glosy politické a hojně se komentovalo rušení Činoherního studia v Ústí nad Labem. Měli jsme v úmyslu odejít "brzy", protože nás ráno čekala cesta autem do Itálie- ale nakonec jsme to stejně dříve jak hodinu po půlnoci nestihli.

Bezva večer- a už dneska se těším na další díl!! :-)
Ze začátku jsme vždycky šmejdili na internetu, kdo kde vystupuje- a kdo by mohl mít volno a přijít na Barování- dneska už nám to je srdečně jedno, protože víme, že špatný díl Barování prostě neexistuje :-)

Jen ty lístky shánět je čímdál obtížnější... :-( Až se na mě jednou nedostane, tak mi to bude víc než líto ;-)

Žádné komentáře: