Zjištění

21.5.2014

Zjistila jsem, že mi slzy do očí nevhánějí nepříznivé zprávy, ale spíš lidé, kteří se zamýšlejí nad obsahem jejich sdělení a ačkoli se jich to vůbec , ale vůbec netýká, neváhají a snaží se nějak zmírnit jejich dopad.

Tak díky moc. Všem, kterým nejsem jedno ... krásný pocit!

11 komentářů:

Blanka řekl(a)...

Milá Markéto, už z Vašeho posledního příspěvku jsem vycítila, že se něco děje, ale neodvažovala jsem se nějak reagovat. I když se neznáme, držím Vám palce, ať jste zase zpátky ve své kůži ať už se děje cokoliv.

Anonymní řekl(a)...

Taky od posledního příspěvku marně přemýšlím, co se mohlo stát a jak reagovat, když se vůbec neznáme... A rovněž přeji co nejrychlejší nalezení rovnováhy a spokojenosti... Chtěla jsem psát na mail, ale nějak jsem se ho tu nemohla dopátrat.. Hodně sil. Klára

Anonymní řekl(a)...

No, tak teď řvu i já .... a dám to anonymně, protože nemusí všichni vědět :-)

Anonymní řekl(a)...

Pochopila jsem to tak, že od vás odchází manžel - pletu se?

Pan WLK řekl(a)...

Zatím tedy neodcházím. Mám to chápat jako, že mi někdo nabízí azyl?

Unknown řekl(a)...

To jsou takove velmi oblibene komentare, kdy clovek na verejny profil napise nejaky naznak "problemu" a pak se ukaji tim, kolik lidi zajima.... jak se vsichni snazi dovtipit, co se deje, hadaji, spekuluji, lituji a nabizi pomoc.... prije mi to zbytecne a srabacke, takhle se bavit... Petra

Klarkas řekl(a)...

Nevím vůbec o co jde, ale držím palce....

MartinaC řekl(a)...

Milá Wlčice,
moc ráda Vás čtu a přeju Vám, aby trápení bylo pokud možno minulostí.
Až budete mit tu pravou wlčí náladu, moc prosím o napsání článku o lidské blbosti, protože na tu snad jedině zabere Váš nadhled a humor.
Přeji hezký večer
Martina Cichrová

Alča řekl(a)...

Markét, kdybys potřebovala ucho, jedno nabízím. Nevím, co se děje, ale drž se.

<> řekl(a)...

Já bych panu Wlkovi nabídla azyl u sporáku, kdyby náhodou někdy bylo potřeba :)

wlcice řekl(a)...

No nazdar, chvíli nejsem doma a můj blog -zdá se- má nového domovníka.

Takže asi tak: ke komentářům týkajících se pana Wlka-říkám jasně a stručně-kdyby snad někdo zas nezvládl čtení s porozuměním: DOMA BUDE!! ;-)

MartiněC děkuji, že pojmenovala věci pravými jmény.

A pro paní PetruT a jiné: pokud si někdo čte zdejší příspěvky pravidelně a porozuměním - pak pochopil, oč jde. Stačí pročíst minulý týden. Nemám ráda příběhy bez konce, a proto je nepíšu. Všechny podstatné informace v textu obsažené jsou.

Takže zbytečné jsou patrně pouze vaše návštěvy zde- zjevně potřebujete něco jednoduššího ke čtení-spíš takové čtení bez přemýšlení.

Slovo srabácké ve vztahu k mé osobě mi připadá poměrně silné a pro mou povahu nevýstižné; zato slovo drzost a nevychovanost k osobě vaší, milá Petro, mi sedí naprosto přesně.

Někdy míň zamená víc, což snad taky není potřeba obšírně vysvětlovat. A když nevím, co bych řekla, radši mlčím.

A neposlechnu rady těch, co jim komentář připadá nevkusný a odstraněníhodný, nechám jej, protože si myslím, že i to k životu blogu patří.