Den na houby


30.6.2099 - 285.den z 365

Poslední červnový den mi začal v 6 hodin ráno. Majda volala, že jde zvracet. Patrně dozvuku včerejšího MacDonaldího obžerství ;-) Celý den jí bylo tak nějak všelijak... Nic nejedla, trochu pila. Pak se jí trochu ulevilo, tak jsme šli do blízkého lesíka na zdravotní procházku. Vlhkost vzduchu je neuvěřitelná- 90%, je to jak v prádelně.

V lese bylo příjemně. Martina těkala sem a tam a hledala houby. Tak jsem ulovila pár fotek hub, která ani neumím pojmenovat.

... asi holubinka ;-), kterou už nějaký hladový živočich ochutnal

tady to je "houbová školka", jak pravila Martinka :-)




Odpoledne se zase začaly kupit mraky a bouřka na sebe nenechala dlouho čekat. Majda zbytek dne ležela, četla si, pak s Mratinkou měly nějaký hudební disco večírek, kdy Majda dělá choreografku a Maťa se snaží vyhovět jejím povelům a ještě stíhat rytmus písně ;-)
Dostaly dietní večeři a zalezly do pelechu. Tak uvidíme, co zas Majda vymyslí ... v sobotu bychom totiž měli jet na tábor...

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

To je Majdina provokace před odjezdem.Pavla

Gabro řekl(a)...

Na mém blogu najdeš OCENĚNÍ svého blogu. Ráda k tobě pravidelně chodím... Gabro

Andrea řekl(a)...

no, doufám, že to Majda ustojí..Mc Domald je fakt mor..já bych ho měla ráda snad jedině v případě, že by v něm Lukáš chtěl smažit ty hranole a tím pádem si zasponzoroval svoje neutuchající potřeby..setrvale odmítá, já odmítám platit..a tak stačí, když přijde..já se nadechnu a on ječí.."jsem říkal, že k Macovi ne!!!"

Katerina řekl(a)...

Tak co, jak je...? Doufam, ze lip, i kdyz pocasi je tak nejak cim dal stejne.

Drzim palec, at je nejpozdeji do soboty - ale radsi hned - Majde uplne dobre.

Anonymní řekl(a)...

No snad se dá Majda do kupy, písni, jak jste na tom....