Moje rekreační sportování


22.6.2009 - 277.den z 365

V našem hotelu fungoval animační tým, který se měl starat o rozptýlení hostů- respektive měl hosty udržet co nejdéle nejdále od baru :-)
Blonďatá slečna Paulina z Holandska a tmavooký Tunisan Hugo. Měli připravené pravidelné sportovní disciplíny, jenže Češi se tak trochu zdráhali a nikdo jiný v hotelu letos nebyl.
My jsme pravidelně chodili hrát šipky (a stíhali jsme při tom odbíhat i k baru :-) ) a Wlk dokonce jednou skončil na 1.místě!


Dalším oblíbeným rozptýlením by schuffle- hra s dřevěnými žetony, kdy se takovou speciální holí snažíte žeton umístit na číselné pole tak, aby součet čísel byl pokud možno ne záporný :-)
Večer bylo možné zakoupit tikety na BINGO- člověk pocvičil číslovky v němčině i v angličtině pod vidinou, že vyhraje tričko... Na důkaz toho, jak je mi Štěstěna ve hře nakloněna, jsem musela vyfotit, že hra skončila v okamžiku, kdy mi chybělo jediné číslo ... ;-)


No a jinak jsme se snažili Martinu zdokonalovat v plavání, což se jí moc líbilo a díky tomu, že většinu dne trávila pod vodou, není ani moc opálená. :-)




1 komentář:

Daniela řekl(a)...

Teda vy jste byli aktivní a Wlk je teda fakt šikovný.