Veselé lavičky


29.8.2009 -346.den z 365

Dopoledne jsme s kamarádkou vzaly všechny naše děti a psa a šly je vyvenčit do blízkého lesíka. Byla jsem líná se vrátit pro foťák, čehož jsme samozřejmě posléze litovala... Zachránil mě sice mobil, ale snímky jsou opravdu pouze pro čtenáře s bujnou fantazií, neb focené objekty jsou na nich vidět velmi špatně.

V rámci soutěže "Namaluj si vlastní lavičku" se děti pustily do díla a v lese byla výstava hotových laviček. Co lavička- to originál.
Soutěž byla součástí "Projektu čistě a zelené Prahy", který samozřejmě zastřešuje náš zelený primátor Pavel Bém. Cílem projektu je zapojit obyvatele do péče o své okolí a vzbudit v nich zájem o dění kolem. No, kéž by se to zadařilo ;-)

Lavičky se dětem moc povedly. Doufám, že se tam ještě vypravím s foťákem a jednotlivé kusy nafotím. Tady jich je celá řada:


A jeden originál v detailu ;-)



Dobrých nápadů není nikdy dost a když se do akce mohou aktivně zapojit děti, je o to cennější a pocit z dobře vykonané práce se jistě dostaví pokaždé, když na takhle veselou lavičku autor narazí třeba při procházce ;-)

4 komentáře:

Jill řekl(a)...

to je krásný nápad

Anonymní řekl(a)...

Super nápad jen doufám ,že co nejdéle vydrží .Pavla

Andrea řekl(a)...

Dobrý..to je někde tam u vás?

wlcice řekl(a)...

Jo, v Ďábličáku, ale asi je budou rozmisťovat po celé Praze.