Barování další díl :-)

6.9.2010

Jsem závislá.
Mám barománii.
Pořad Sandry Novákové mi učaroval. Pokud se mi podaří někde sehnat lístky, je mi úplně lhostejné, kdo tam bude vystupovat. Tentokrát jsem o lístky usilovala velice, protože jsem je hodlala choti podarovat k jeho půlkulatým narozeninám, které by v druhé polovině pořadu oslavil. Podařilo se!! Shánělo je víc mých známých, takže nakonec z toho vznikla prima hromadná výprava a malý třídní sraz zároveň :-))

Účinkujících bylo mnoho, samé hvězdy a všichni působili dojmem, že jsou natěšení a zpívali jak o život. Jeden talent větší než druhý, chvílemi tam normální smrtelník propadá depresi, že jemu nebylo taky "neděleno", protože výkony některých účinkujících nutí diváka  tleskat vestoje.

Jednou z hlavních a velmi výrazných postav byl Tomáš Klus. Možná se budu opakovat, ale obdivuju jeho práci s češtinou, slovní zásobu i jazykový humor, který mám moc ráda.


Další zajímavou podívanou- tedy spíš poslouchanou - jsou pánové Dyk-Maxián- Prachař. Co osoba, to originál. Hlasový rozsah Vojty Dyka prostě nechápu..., ale poslouchat ho můžu dlooouho a často ;-)


A tady je malá ochutnávka ulovená na můj foťák. Jitka Čvančarová mě svým zpěvem fakt dostává!! :-)



...a pak přišel sám Mistr!! :-)))




Prostě přišla Ivanka s Gottem. A Gott nedělal drahoty a šel zazpívat. Ke klavíru usedl miláček publika Ondřej Brzobohatý, který z hlavy zahraje snad úplně všechno...a Mistr taky hleděl, když váhal, co bude zpívat a O.B. se opřel do kláves a spustil ... Gott se pohotově přidal a fakt zpíval na plný pecky :-))

Atmosféra jako vždy úúúžasnááá!! Neopakovatelná, nepopsatelná.
Filip Rajmont, který večery pravidelně moderuje , opět nezklamal, Wlk si narozeniny užil za hlasitého potlesku .. odcházeli jsme "trapně"  už ve 2:00 AM  a sál byl stále plný!! :-), ... opět na Karlově mostě nikdoo nebyl (idelální čas na procházky a focení )  :-)) ... a já se toho nemůžu nabažit... Já prostě neznám nic hezčího, než celý večer poslouchat super hudbu, pít celkem dobré víno s přáteli a k ránu jít přes starou Prahu domů do postele, kde se nedá usnout, protože je člověk doslova nabitý energií... zkuste to taky ;-)

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Má to někdo štěstí, stejně tak jako on pro tebe vymýšlí originální dárky, tak ani ty jsi nezklamala.

Sam řekl(a)...

Závidím. Miluji noční Prahu a jako nepražák nemám moc šancí si ji užívat :-(

Anonymní řekl(a)...

Tedaaaa, to bych si dala taky říct a že nějak kultůrní člověk nejsem, muselo to být parádní !!:)

Na Dyka se chystáme s holkama, snad to vyjde !!:)

Diny

Lucka řekl(a)...

závidím, kvůli této akci bych jela do Prahy :)

pan Vlk dostal krásný dárek :))

LenkaS řekl(a)...

Hned tak někomu nezpívá Mistr k narozeninám. Skvělá oslava. Gratulujeme Vlkovi!!

Jitka Neradová řekl(a)...

Takovou závislost chápu. Mám podobnou v mnoha různých variacích. A Barování v kombinaci se starou Prahou, to je tedy top!

Anonymní řekl(a)...

To jsem ráda, že se vám na Barování líbilo. Mně taky úplně učarovalo a doufám, že někdy půjdu znovu.
Jen mám takovou poznámku, na kluky z Nigtworks je myslím i zajímavá a hezká podívaná, no ne? Zvlášť na Dyka ;-)
Maruška

wlcice řekl(a)...

Maruško, je vidět, že se vyznáš :-)) Je to tak!! ;-)

Andrea řekl(a)...

No právě..podívání taky..kdepak se shánějí lístky na něco takového?:-)