Pan ředitel

2.9.2010

Pan ředitel je to, co Martinku nejvíce zajímá.
Včera v jídelně měla starost, kde obědvá pan ředitel?? ..že ho tam nevidí ;-) Tatínek Wlk ji ujistil, že pan ředitel má jistě 1.září v 11hodin dopoledne jiné starosti, než se cpát ve školní jídelně špagetami :-))

Doma jsme si povídali, jaké bylo uvítání ve škole a ona zas zkoumala: "To by mě zajímalo, kam dává pan ředitel tu velkou tužku?" Jakej na ni má penál??"
...Wlk pohotově odpověď měl... drsně pronesl, že jeden velkej penál, kam by se ta tužka  vešla,  zná... ;-)


Do školy vstávala s chutí. Těšila se na hrušku ve svačinové  krabičce ;-) a taky na to, že půjdou s paní učitelkou na prohlídku školy a že že půjdou i na návštěvu k panu řediteli!!! :-) Tak jsme si ji dobírali, ať SI to TAM pořádně okoukne :-))

Nutně musela jít do družiny. Chtěla to vyzkoušet a prý to bylo prima.

---------------------------
Majda - to už je školní mazák- se těší na zážitkový kurz.
Já jsem z toho lehce zaskočená. Nečekala jsem, že se akce uskuteční. Jenže jsem asi loni otravovala tak vehementně- respektive jsem byla nepříjemná a protivná na organizující paní učitelku a řekla jsem jí, že pokud by celý případ integrování řešila stejně i v případě, že by se jednalo o její vlastní děti, pak je vše v pořádku. Pokud má pochybnosti, tak  že to už je otázkou pro vlastní svědomí...
A letos mě tedy převezla... a to je samozřejmě dobře! Jenže já opravdu  neumím přijímat dobré zprávy, tudíž jsem totuo skutečností zaskočena. ;-)
Školní asistentky mi udělaly dneska radost, ujišťují mě nahlas a opakovaně, že to zmáknou, že to bude fajn a ať neblázním... tak to zkouším...ale stejně se  několikrát do hodiny Majdy ptám, jak jí je a jestli opravdu chce jet.... Naštěstí to bere s rezervou :-) Má moje stavy šílenství dobře zmapované ;-)

Jdu  se pokusit sbalit zavazadlo, což bude v našich bojových podmínkách asi náročný úkol. ;-)
A zítra Majdu povezeme do Hrachova a když to dopadne úplně nejlíp, pobyde tam do úterka.

7 komentářů:

Lenka řekl(a)...

Matko nešil. Dítě vypust s klidným svědomím. Nejlépe jí bude bez tebe :-). Mám s tím vlastní zkušenost. Bára

Aya řekl(a)...

Milá Wlčice, přeju, aby Majda užila pobyt celý. A ty se zrelaxuj. A Martinka je skvělá. Už ti to někdo řekl? A Wlk mě tím penálem dostal. :o)

Unknown řekl(a)...

Prvňačce přeju ať se jí ve škole líbí a mazačce, úžasné zážitky z Hrachova:-)

Emily řekl(a)...

Z pana ředitele a jeho tužky jsem dostala záchvat smíchu. Díky.
Martince ať to nadšení vydrží. A Majdalence krásné zážitky ze zážitkového pobytu.

Jitka Neradová řekl(a)...

Pan ředitel má koukám smysl pro humor. A Wlk jakbysmet:-) Tak ať siholky užívají, obě. Ať to Majdě vyjde, zážitkové kurzy bývají příjemnou záležitostí. Držím palce:-)

Andrea řekl(a)...

jo...michal je dobrej-) majda to ustojí, Markét.

Anonymní řekl(a)...

Ber to jakože si od sebe odpočinete obě :), hezky píšeš o Martince a panu řediteli, docela jsem si to čtení užívala. Těším se na další pokračování! zuzi