Odlet na jih

11.6.2011

Pro letošní dovolenou jsme si vybrali náš oblíbený řecký ostrov Kos. Řecké ostrovy pravidelně střídáme, ale Rhodos a Kos jsou našimi favority.

Sobotní odlet se nám lehce zkomplikoval klasickým zpožděním :-(( Na letišti jsme strávili nekonečně dlouhých 5hodin, než se s námi airbus vznesl. ČSA nám velkoryse jako kompenzaci za pročuměný čas věnovalo poukázku v hodnotě 100Kč- bez doplatku se za ni dala pořídit ledatak půllitrová láhev vody ;-) - i káva byla dražší ;-) No ale ono je to pak už stejně jedno, protože sedět a hledět na letištní plochu se takovou dobu prostě nedá, takže na kavárnu by došlo tak jako tak.

Miluju kavárny. Tahle se jmenovala Black&White a měla svoje stylové hrnečky :-)


Konečně v letadle. "A mamí, kdy už tam budem?"...znáte to taky? :-))

"Až uletíme tuhle vzdálenost, tak tam budem, holčičko nedočkavá!" ;-)

Nad řeckými ostrovy jsme kroužili už za soumraku. Bylo nám jasné, že vytouženou večeři nestihneme a že bude muset stačit ta "plastová" servírovaná na palubě letadla.

Do hotelu jsme dorazili až hodinu před půlnocí. Bylo to příjemné setkání s personálem, který  nás jako stálé hosty srdečně vítal :-) Na baru jsme se pokusili zkonzumovat nachystanou bagetu, ale nebyla k ukousnutí, a tak jsme večeři pořešili dvojkou vína šli spát :-)

1 komentář:

Andrea řekl(a)...

Znám..jen ve verzi,kdy už budeme z domova na chalupě..letadlo jsme tedy ještě nezkoušeli..no a asi ani hned tak nezkusíme:-)