Kočičí vysvědčení

31.1.- 1.2. 2013

 Další školní pololetí za námi. Martinka donesla další vysvědčení. Překvapivě bylo dost jednotvárné. I v kolonce "zameškané hodiny" byla 1 :-)
Nebyla vůbec nemocná ( v naší rodině dost nezvyklý model) - jen jednou jsme spolu šly na rovnátka. (tedy vlastně na rovnátko! Jak nás vždy důsledně opravuje paní doktorka. "Když máte aparátek pouze na horní čelisti, nemáte rovnátka, ale ROVNÁTKO!" - říká to takovým učitelským tónem, který nesnese odporu a vylučuje jakoukoli diskusi. :-) S Majdou jsme ji s oblibou parodovaly, protože jsme vždycky šly "na rovnátka". Scéna téměř totožná s "víděňským nokem" :-))

Za výzo Martina zinkasovala několik benefitů. Tatínek jí koupil nové lyže, které si vybrala. Já byla tedy skromnější a odměnila jsem její školní snažení pouze mlsky.

Martina vystavila vysvědčení i Tobinovi. Kdesi v časopise byl vložen tiskopis vysvědčení, asi aby si děti mohly vyrobit takové, které bude představám rodičů vyhovovat :-)
Tobin obstál na jedničky ve všech disciplínách- mazlení, zlobení, mňoukání, hlasitost vrnu ... ;-) Víc než tiskopis ho ovšem zajímala odměna- tedy miska plná čehokoli. 


A tady ho máme. I roli gaučového povaleče zvládá na 1. 

Na páteční pololetní prázdniny jsme vyrazili lyžovat na Severák do Hrabětic. Bylo to prima. Lidí pomálu, počasí se drželo bez deště. Pilně jsme hoblovali sjezdovky až do posledního vleku...
Dneska mě bolí nohy tak, že sotva lezu po schodech a Martina leží s teplotou a šíleným kašlem...

4 komentáře:

Alfa řekl(a)...

Luxusní předměty! Předpokládám, že kocour je často přezkušován :D Kočičáci Matýsek, Tadeáš a Blažena pozdravují kolegu Tobyho a jeho učitelku Martinku a jdou trénovat vyblizování misky :D

Baruschka řekl(a)...

Vyblizování misky nemá chybu :-D

Ali řekl(a)...

Úžasné předměty! :-) Na gauči z Tobyho spokojenost jen odkapává!!!

Lucka řekl(a)...

ty těm svým nohám taky nedopřeješ klidu..

Tobyn je luxusní kousek :D

Martinka je šikovná!