Barování -třetí letošní

3.3.2013

Tak je tu zas barovací večer. Těšíme se o to víc, že se nám podařilo kulturu exportovat na "náš venkov" a nalákat Zázvorky :-)

V sále Besedy narváno snad ještě víc než je zvykem. Zajímavé je, že se tam lidi nakonec vždycky poskládají, ačkoli na 1.pohled se zdá, že jich tam je nejméně o polovinu víc než židlí.

Skladba účinkujících večera byla originální a  zajímavá. Někteří zde měli  premiéru - Martina Menšíková a Alotrio, Pavel Houfek Band... ,ale jiní už patří mezi štamgasty a publikum řve, píská a tleská, sotva se objeví na scéně.

Filip Rajmont opět celý večer moderoval, chvílemi tápal :-) a neopomněl glosovat politické události posledních dní. Někdy je to opravdu hořké zamyšlení... Přítomní bulvární novináři načerpali informace ze života celebrit- a od pondělka už pilně rozebírají vztahy Sandry Novákové..achjo :-(  Jak se asi žije těm, kdo o sobě čtou to, co sami ani mnohdy netuší, že dělají, cítí, potřebují... Je pár profesí, o nichž vím, že bych je nikdy nemohla zastávat - výše zmíněná je jednou z nich.

Vybrat hudební vizitky pro blog je vždycky složité. Dneska dávám prostor Pavlu Houfkovi a jeho Bandu, protože tam byl poprvé a doufám, že ne naposledy :-)





Kdo se chce pobavit a obdivovat všestranné hudební a komediantské nadání sympatického Honzy Ciny, může koukout na toto: :-)




No a asi nejvíc mě polapila píseň od Damiena Rice v podání Romana Tomeše, kterou si vyžádala osobně Sandra  Nováková. Podotýkám, že za poslech stojí i další písně tothoto irského zpěváka- myslím, že Roman Tomeš si vybral to, co mu přesně sedí.V doprovodu Štěpána Kloučka se dá klikat na "REPLAY" neomezeně :-)) Tak ještě vypilovat jméno bubeníka Zimáka, Romane, a bude to na jedničku ;-)




Zpívala Brigita Cmuntová, která umí písničky Zuzany Navarové zpívat taky moc dobře, nechyběl Honza Nedvěd, od nehož se dá vždy očekávat "ještě něco navíc"- tedy jeho veselé scénky, které často spoluhráče zaskočí :-), po delší době se objevila Crazy Áňa-kdysi nejmladší -14letá- účinkující se změnila v ANN a je z ní mladá sebevědomá dáma; Věra Nerušilová nám vždy vyrazí dech, co všechno ve svém věku zvládne a jak je v obraze a prohání "mlaďochy", jak jí mají nastavit mikrofon, Míša Doubravová je talent a nás s Wlkem moc potěšilo, že tentokrát na Barování přivedla i svého bráchu Ondru. Další obdivuhodný člověk - mj. autor a šéfredaktor projektu www.musical.cz - zdroj recenzí a praktických informací ze světa hudby.

Končilo se dlouho po půlnoci. To je pak vždycky škoda jít si lehnout a zaspat ty zážitky ;-) Tak jsme si doma ještě se Zázvorkama udělali sedánek a spát šli až ve 3hodiny ráno.

Lístky na další Barování už máme zakoupeny a těšíme se!!

1 komentář:

Lucka řekl(a)...

kochat se budem až o víkendu..slibně to vypadá..