Tento blog je známý tím, že neholduje pracím domácím :-)
Tedy ne že by se u nás doma nepralo, nevařilo a neuklízelo... jen se to prostě dělá nerado ;-) a co hůř- nechuť se ani neskrývá...
Dobré byly... jen se zaprášilo ;-)
Díky za tip, Andreo! :-) ... i když moje váha ti asi moc nepoděkuje...
Tedy ne že by se u nás doma nepralo, nevařilo a neuklízelo... jen se to prostě dělá nerado ;-) a co hůř- nechuť se ani neskrývá...
Obdivuju všechny své kamarádky hospodyňky, co si vyměňují recepty a zkušenosti. Miluju recepty s videonávodem na internetu :-) a taky pana Wlka, protože vaří rád a výborně.
Takže já 100x radši budu dezinfikovat koupelnu a cídit umyvadlo...ale v kuchyni mě to //:NEBAVÍ :// !!!
Včera mi to nedalo a konečně jsme vyzkoušela recept od Andrey.
Trvalo mi docela dlouho, než se mi podařilo shromáždit suroviny- jednou neměli těsto- mezitím jsem stačila spořádat šunku... no začarovaný kruh.
Ta efektní dobrota je celkem jednoduchá - vypadá to takhle a chutná to skvěle- úplně nejlíp s nějakým dobrým vínem (na barvě nazáleží :-))
Potřebujeme listové těsto + sušenou tence nakrájenou šunku (já koupila švarcvaldskou v Lidlu - na 1balíček těsta 200g šunky)
Listové těsto vyválet na tenký plát - naskládat plátky sušené šunky
Nakrájet na proužky cca 1-2cm široké
Dobré byly... jen se zaprášilo ;-)
Díky za tip, Andreo! :-) ... i když moje váha ti asi moc nepoděkuje...
7 komentářů:
Matching your daughter's planes for Easter!
So easy to make, thanks for the recipe. I bet they were delicious.
Díky, díky, já přemýšlela, co vyrobím na páteční klub .... si dáme, už se těším
:-) je to rychlé a chutné - až moc. Dlouho to na stole nevydrželo ;-)
Budu muset vyzkoušet.
Já jsem v kuchyni takový ten Dalibor, co ho nouze naučila housti... Vzhledem k tomu, že jsem se tu neměla kam vrtnout, odnesla to kuchyně - hledání receptů, sestavování tříchodových menu, shánění specialit,... Moje jediná (mimo blog) realizace, a teď mě moje stará váha nepoznává, chjo
já to jedla na Barování a bylo to super!!
Péct nebudu, jedině, že by Vašek :D
Vrtule jsou luxusní. Udělala jsem je k salátu, jako přílohu a jen se zaprášilo. Jarka :-)
no vypadá to krásně..
Okomentovat