Čarodějnice v HoPo

30.4.2014

Nechali jsme se zlákat do Horních Počernic, abychom magickou filipojakubskou noc prožili ve víru tamních radovánek - a dobře jsme udělali!


Vše pěkně připravené, zorganizované... sice hodně lidí, ale to se asi dalo čakat. Krom obrovské vatry bylo k mání spousta stánků s občerstvením, a tak kdo si nechtěl buřta opékat vlastnoručně, mohl pořídit klobásky a masa všeho druhu rovnou u stánku.


Jako host se objevil na pódiu Michal Hrůza- a tak i Martinka snesla celý koncert pod širým nebem. Pořadatelé totiž nezapomněla ani na objednávku pěkného počasí.


A na závěr- ohňostroj.

Pěkné to bylo! Rádi se vydáme zas!

6 komentářů:

Aranel na cestě.... řekl(a)...

Tak to jsme rádi, že se líbilo vám i malé čarodejce... zdravíme B-):-)

wlcice řekl(a)...

Jojo, pěkné to tam máte! děkujeme ta tip i za pozvání!! vypravíme se tam i v den méně slavný, abychom okoukli všechno! ;-)

Jitka Neradová řekl(a)...

Hezké to tam mají, čarodějná oslava jak se patří. A jeden čarodějný dotaz: necháš se někdy také zlákat na Hovory do Dadapu? I ty jsou někdy čarodějné:)Hezký první máj:-

Ali řekl(a)...

My letos nebyli nikde, mrzí mě to. Fotky z Počernic jsme viděla a dost litovala.

wlcice řekl(a)...

Jitko, já a historie :-) To je jako pozvat mě na matematickou olympiádu :-) Tak na kafe se tam někdy vypravit můžu :-), ale zapojit se do historické debaty... to nedokážu!!! ;-)

Jitka Neradová řekl(a)...

Zapojit se do debaty nikdo nemusí, to rozhodně není žádná podmínka. A není to vždy jen o drsné historii, někdy jde i o kulturu a umění:-) A kafe tady mají dobrý, to je fakt:-)