Dnes berlu Mrazilku doma nezapomněl...

2.12.2014


V úterý ráno nás (zpovykané Pražáky :-) ) čekalo probuzení do ledového dne. Příroda nabídla tísíce úchvatných a neobvyklých pohledů, fotilo se to krásně- jen jezdit se v tom nedalo. 
Tramvaje nevyjely vůbec- klouzalo to jako na saních. Autobusy a metro byly narvané k prasknutí. Wlkovi se podařilo odledit auto, a tak jsem mohla jezdit dle svých schopností.

Všichni mimopražáci si neodpustili příležitost, jak okomentovat, že v Praze spadne teploměr na nulu a už máme kalamitu!! A celé televizní zprávy se zaobírají tím, jak Pražáci nemůžou jezdit tramvají! A že jinde se taky chodí pěšky... ;-) 
Nojo, chodí, ale chodí vás tam výrazně méně! My si prostě vadíme, když je výpadek čehokoli, je nás tu zkrátka moc! Zpestření tedy ten ten bylo víc než dost!

Neodolala jsem a můj milovaný foťáček měl žně!

Zasklené bubule...

Uplakané listy


Mražený jetel


Icy daisy

Jehnědy

Auto s ledovou polevou


a třásněmi rampouchů na nárazníku


V době ledové se prát nemusí...




Tak a aby to všechno nevypadalo tak poklidně a idylicky, za ty nezvyklé fotky jsem se foťáku odměnila tím, že mi upadl na krásně umrzlý asfalt. Má úraz s trvalými následky :-((


2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

i ty jedna šikulko, aspoň má Michal co kupovat za dárek - ale fotrčky krásný

Unknown řekl(a)...

Taky jsem se kochala ledovou krásou a taky utrpěla škody - vzala jsem za kliku auta a nějak zapomněla, že dveře jsou přimrzlé skoro centimetrovou vrstvou ledu. Tak mám kliku zvlášť a auto taky, otvírám přes spolujezdce a čekám, kdy skončí besídková smršť dětí, abych mohla auto dát opravit... Olga