Proč nestíhám psát...

23.5.2016

důvodů je několik. Některé více či méně poetické. Občas mívám i nápady, že si najdu nějakou adoptivní rodinu, kde se žije klidně. No, ale upřímně: ani po sklence vína si nedovedu představit tu rodinu, která by se k něčemu takovému odhodlala. ;-)

Babička slavila skorovýznamné narozeniny. Dostala mobil. Dotykový. Je to legrace :-) Vybírala jsem ho v T-mobilu s jedním nažehleným kravaťákem a bylo to zábavné.  Nakonec ho máme. Je zlatý z rodu LG. Babička je nadšená. Za prvé je IN a za druhé jí nikdo nebude hádat ten věk!! :-)
Při prvotním seznamování s novým přístrojem omylem stiskla na displeji ikonu fotoaparátu a přístroj zachytil babičku v ne příliš lichotivém pohledu- zdola a udiveným výrazem. :-) Křičela o pomoc: "Martinko, okamžitě to pojďvymazat!"
Babička fotí, přijímá maily a smskuje o 106. Občas to tedy nedostane ten pravý adresát, ale to nevadí, alespoň se do hry zapojí víc lidí.

Martina mě zásobuje školními historkami. Ta dnešní je o tom, že dostala trest "z minulého století" - 100x napsat, že při hodině přírodopisu se nebude bavit se spolužákem. Ptala se mě, k čemu je to dobré. Nevím. Zřejmě je to účinné.

Náš kocour dnes taky slavil narozeniny.  Všem spolubydlícím jsem koupila dortík a oslavenci tašku dobrot. Tak ho máme 6let.


V práci řeším pořád nějaké složitosti, jsem umordovaná. Doslova a dopísmene.

Truhlář po roce dodal zbývající části nábytku do předsíně. Teď už to visí jen na mně- až přemístím obsahy krabic do nových nábytků. Jak tohle nesnáším! Je to jen začátek nové bojovky- minimálně do Vánoc nebudu vědět, kde co mám.


Wlk se chystá na ryby. Už asi 2měsíce. Ale vždycky mu do toho něco vleze :-) Ještě nepochopil, že nejlepší ryby se chytají v Makru.

Dnes jsem si koupila poukázku na sobotní nicnedělání. Lístky na festival Mezi ploty. Vezmu deku a budeme se jen válet na bohnickém ústavním trávníku za doprovodu umělecké produkce.  Opravdu se těším!



4 komentáře:

Všednodennosti řekl(a)...

Markét mávám, já bych asi s dotykáčem vypadala úplně stejně. Mám ho-poslala mi ho kamarádka. Je v šuplíku ,v krabičce. Koukám ,že jsi stejná sova noční jako já. Ale už jdeme i s hafanama na kutě. Kocourovi přeji další spokoléta ve vaší báječné společnosti! Nebo naopak? Dobrou noc Marcela

msedlakova řekl(a)...

Kocourka máte výstavního. 6 let je ještě krásný kočičí věk.
Náš kocourek Honásek se dožil 18-ti let.
Kočině Hepině bude letos 14 a potrhdílu kočičákovi Fousáčovi je asi tak 3-4.
Míša z Plzně

Blanka řekl(a)...

Můj manžel na ryby jezdí, ale stejně je kupujeme :-)

Unknown řekl(a)...

Líbí se mi vstupenka na sobotní nicnedělání... Kde se to dá koupit??? :-D :-D :-D