Nedělní Barování

16.10.2011

Tentokráte se Barování konalo netradičně v neděli, což nebylo jakosti na závadu :-)

Fotky a záznamy dnes nebudou nicmoc- seděla jsem až vzadu, a to jsem ještě měla to "štěstí", že se přede mnou usadily k olístečkovanému stolku nějaké rádoby celebrity. Takže na většině obrázků budou patrně zachycena záda rozverného pána v červeném svetru. Ten večer tam fungoval jako apoštol na orloji- chodil sem a tam. Vždy svou cestu ze sálu, kdy několik lidí muselo uhýbat, (přičemž sál ne nabitý tak, že skoro není kam) ještě vtipně komentoval- jednou šel pro láhev sektu, za chvíli pro skleničky, poté dostal chuť na oříšky, načež po pár minutách zjistil, že mu chutnají natolik, že si skočí k baru  pro další- jen si je na stolek donesl- a to už se mu chtělo na WC... všechno nám vždy ochotně sděloval a byl si jist, že je vtipný a originální. A když náhodou seděl na místě, obvykle si stoupl, aby lépe viděl. Prima parťák.
Ostatní spolubarovníci jeho nadšení pro sálovou turistiku rozhodně nesdíleli.

Jojo, on si toho člověk asi trošku jinak považuje, když musí lístky pracně ulovit, pak jak to pako vystát frontu před sálem, aby na něj zbyla nějaká ta židle... než když vtipný muž lístky dostane až pod nos a ještě 5minut před začátkem vesele paří na baru, poněvadž ví, že v sále na něj čeká místečko přímo uprostřed sálu :-(

Večer tradičně uváděl Filip Rajmont   v novém padnoucím obleku ;-) ...
První dámu této akce- Sandru Novákovou - v nové paruce  se mi nepodařilo kvalitně vyfotit :-(

Hostů se na jevišti vystřídalo mnoho- nelze všechny jmenovat, ani předvádět. Ale všichni se snažili.
Bavičem večera se stal Ben Cristovao, kterého si F.R.  velice dobíral a Benovi se to velice nelíbilo :-)). Nezpíval zde poprvé, ale dnes určitě nejlíp :-)


 Jako důkaz dávám jeho španělskou píseň (název nevím- třeba někdo doplní .- díky Adéle už se ví, že je to Cancion del Mariachi :-)) - za doprovodu  Vojty Lavičky a nahodilého seskupení "Last minute"


Skvělý výkon Jana Kareze a celého seskupení kolem něj.


Zcela nové kousky a kejkle předvedla Věruš Neruš. Kdo nezažil, neuvěří... Sotva byste zrovna tuto dámu tipovali na nejstarší účastnici Barování- na tento výstup vstal ze židle i Filip Rajmont (úplně vpravo)


... a že to stálo zato! :-))


Kluci cikánští to rozjeli ještě několikrát během večera- skvělá hudba! Padlo mnoho vtipných narážek na soužití s romy- cikány (jak kdo chce-obojí je správné :-)) No jestli jim něco jde, tak hudba. Bílí by mohli makat- a oni by je mohli  po  práci bavit- to by byla možná  ideální kombinace ;-)

Chvílemi to na jevišti vypadalo jak v těhotenské poradně :-)
Dorazila stále krásná mladá paní Jitka Čadek Čvančarová.
S Ondrou Brzobohatým se vyřádili a JČČ pak vymrskla nádhernou slovenskou písničku. 



... a to už ji střídala malá dáma s velkým hlasem-  Lucía Šoralová- taky s bříškem ;-) Zazpívala písničku z televizního muzikálu "Neberte nám princeznú", kterou původně zpívala Marika Gombitová.



Ptákovina večera: :-)))
Honza Nedvěd a jeho jazykový kurz angličtiny:


Písničku údajně slyšel kdesi v baru v Dublinu a nevěřil svým uším :-) Tak ji přenesl i do barovacího prostředí :-) Doslovně přeložený Holubí dům!

Další úžasný večer za námi!
Tak uvidíme, jestli se zase v listopadu uvidíme... jak víme, Barování není k mání :-)

6 komentářů:

wife & husband řekl(a)...

"Věruš neruš"....tak to je dobrý. To bych si i šla "skočit"...:)
Hezky si užijte další barování.

Lucka řekl(a)...

zasloužili by jste si olístkovaný stoleček!!

Andrea řekl(a)...

já už mám..listopad bude!

Jarmila řekl(a)...

Miluju Vojtu Lavičku už dlouhá léta a dlouho jsem ho neviděla, děkuju :-)

marionneta řekl(a)...

Děkuji za návštěvu a milá slova!! Přeji pěkné dny a jdu se pustit do čtení u tebe :). Koukám, mám co dohánět - můj šálek kávy... Zdravím!

M. řekl(a)...

jako bych tam byla,i záda pána jsem viděla....asi bych měla problém ho vydýchat Marcela