Barování v Chapiteaux

24.7.2012

Blog má zpoždění. Děkuji za starostlivé maily, nic se neděje, blog se neruší... Zpoždění je způsobené pouze mojí neschopností ;-) Nic víc v tom není... Zážitků je mnoho, no ale protože zažívám, tak samozřejmě nemám čas sedět u PC :-)

Včera mi to nedalo a přecejen jsem zakoupila lupeny na prázdninové Barování (mám absťák z června). Barování se odehrávalo netradičně na Letné v obrovském cirkusovém stanu  Chapiteaux a bylo fajn. Prostoru nezvykle mnoho :-) (oproti Malostranské besedě tedy až moc!) Hosté nezklamali- opět skvělý mix, kde si každý jistě našel to svoje. Trochu jsme si tedy museli zvykat na tu stanovou akustiku :-), ale dobrý... Videa mám a dodám- dnes to už ale nestihnu, neboť ráno odjíždím.

Organizátorům chci moc poděkovat, protože jsem si za ty roky soužití s "handicapem" vypěstovala pomáhací návyk, takže velice oceňuji všechny akce, které probíhají za účelem, aby pomohly potřebným všeho druhu. Tato akce to splnila více než na 100%. Mezi jednotlivými hudebními bloky zde probíhala dražba úžasných fotografií Tomáše Třeštíka  zachycující herce z představení La Putyka. Výtěžek z akce bude věnován na onkologii v Motole a taky na OS Adrenalin bez bariér. Vybralo se přesně 100tisíc (laskavý divák kostrbatou částku pěkně zaokrouhlil :-) Takže to stálo za to! Myslím, že všichni odcházeli z večera bohatší...

Tak se budeme těšit zase v září na místě obvyklém ;-)

 -------------------------------------------
pro větší názornost ;-)

Takhle baruje Sandra Nováková a Filip Rajmont



Felix Slováček junior



Earth Song v podání Míši Doubravové




Barování Honzy Maxiána a jeho techniky



Zpívající Anička Schmidtmajerová z La Putyky




4 komentáře:

Lucka řekl(a)...

již se těším na obrazovou dokumentaci :)

Aranel na cestě.... řekl(a)...

Wlčice, tys koukám hodila barovacím zadkem :oDDD ..tak já jdu na to také :o)

Anonymní řekl(a)...

I have also been wondering where you've been. Yes, time always seems to be the problem :-) Good to see that you're back and well, looking forward to more posts.

Anonymní řekl(a)...

Oh, I didn't want to post anonymously! It's me - Thora!!