Benefiční gospelový večer již dnes! ;-)

30.11.2013

Uteklo to, aniž jsem si stačila všimnout, jak. Je tu poslední den mého nejneoblíbenějšího měsíce v roce. Bude zakončen poměrně slavnostně :-) Gospelovým mnohokoncertem.



Týden probíhal ve znamení mailování, telefonování a zařizování "drobností", které by vynikly jen případě, že by je nikdo neudělal... no a to by asi nebylo dobře. Autorkou celého nápadu a hlavní organizátorkou všeho a všech je moje přítelkyně Alenka, které nevím, jak poděkovat... ;-)

Moje průdušky a dutiny mě potupně donutily ke konzumaci antibiotik, a tak  jsem musela ukončit tu mnohem příjemnější svařákovou kúru.:-(  Hlas se mi však stále nevrátil v plné síle, takže hovořím jak vysloužilá barová zpěvačka a sousedka mě včera do telefonu pozdravila: "Ahoj Michale, máš doma Markétu? "  :-)
A k tomu všemu jsem  obdržela ještě opar. Takže se moc těším na dnešní večer, až si stoupnu k mikrofonu a s vizáží alá "Příšerky s.r.o" skřehotavým altem oslovím publikum :-)

Snad to nějak proběhne... budeme promítat krátký dokument o letním táboře, který si  SMA děti ve Smečně letos v srpnu moc užily a který byl částečně financován z  výtěžku loňských gospelových koncertů.
Účinkující soubory netřeba komentovat - ty se představí samy v plné kráse- takže přijďte včas!

Začínáme o 18:30. Do sálu v Soukenické ul. č.15 se dostanete už od 18hodin. Prostory jsou vytápěné, takže bude možnost odložit si v šatně. Lavice jsou dřevěné, tudíž stížnosti, že "je to na sezení tvrdý" se nepřijímají (podsedáky jsou k dispozici na místě) a soubory zpívají sborově- tudíž i nahlas, takže ani to není důvod ke stížnosti.
Předpokládaný konec cca 20:15.

A taky bych si moc přála, aby dnes nepršelo, ba ani jinak nemokřilo, protože po koncertě bude třeba prostory svépomocně uklidit, takže uvítám vytírání podlah pouze ošlapaných, nikoli i zablácených ;-)


Žádné komentáře: