300x


15.7.2009 - 300.den z 365

300krát už jsem usedla k PC, abych stvořila zápis dne doplněný fotkou. Jsem spíš mazal než fotograf, a tak radši k obrázku vždycky napíšu i slohové cvičení :-) To mě baví.
Ačkoli jsou dny, kdy si od rána říkám: "Co já tam dneska hodím?" Zatím se vždycky něco našlo ;-)

Můj lenošivý týden se přehoupl do 2.poloviny, neomezená svoboda brzy skončí, tak jsme s chutí přijali výzvu od sousedů- jít si zahrát bowling. Dneska se to hodí o to víc, že mám blogvýročí- tedy důvod slavit.




Po hodině hraní jsme dali lehkou večeři. Wlk si poručil utopence, já nějaké topinky neboco. Už jsem jedla i lepší, no ale tak třeba příště zvolím líp ;-)

V 10hodin jsme nastoupili na odvetu- tedy na další hodinu hraní. Občerstvení jídlem a pivem se hned projevilo ve stylu hry- koule lítaly rázem jinam, než se po nich chtělo, 2x jsme dokonce zasekli podavač kuželek, takže pan obsluha musel všeho nechat a jít je porovnat ručně ;-)

Skóre bylo vyrovnané, takže sousedské vztahy zůstaly neporušené :-)


V pravidlech projektu 365 je, že se 1x měsíčně má zjevit i sám bloger- tak použiju fotku pana Wlka: tady se snažím pokřikem a gesty dostat kouli na správné místo mezi kuželky...



Večer se protáhl až do druhého dne :-) Mě z toho sportování rozbolela paradoxně noha a jsem zvědavá, jestli ještě ráno vstanu z postele celá :-)


4 komentáře:

Gabro řekl(a)...

Koukám, že si to užíváte :-). To je dobře. A jak je na tom vlastně Martinka? Nerozmarodila se???

Anonymní řekl(a)...

máš tam opravdu ladný posez...,poslouchají tě koule???mě moc ne,mrchy jedny těžký,klouzavý Marcela

Pisarka řekl(a)...

V tomhle počasí sportovat? To je snad nejlepší sedět jen u toho pivka.

Anonymní řekl(a)...

Já jsem jednou v rodinném turnaji zvítězila.Pavla