Sváteční pizza


13.7.2009 -298.den z 365

Od rána mi tu ťukají sms a zvoní telefon, protože všichni ti, kdo koukli do kalendáře zjistili, že dnes je svaté Wlcice :-)), mi přáli zdraví, štěstí a i jiné příjemné věci ;-)
Díky za všechna přání, svátek nijak neprožívám, ale je to milé, když si na vás někdo vzpomene, a tak všem, kteří tak učinili, děkuji :-))

Wlk mě vzal na oběd. Bylo vedro, takže do pizzerie na Proseku, která má krásnou terasu.

Díky stavbě metra byl krásně upraven i park "Přátelství"- nevím, jestli se ještě jmenuje tak uvědoměle, každopádně na procházku s kolečky všeho druhu je velmi vhodný!
Parkem prolínají různě přehrazené vodní plochy, najdete zde lavičky, dřevěné stoly na piknik a i stín pro deku a posezení v trávě, nové chodníčky... idyla!

Za pizzerií je dětské hřitě vybavené různými šplhadly a houpadly (to jsem nějak zapomněla vyfotit), ale je to všechno nové, neponičené.



Martinka je dle zpráv od babičky snad nějak zaléčená a já mám útlum.
Nedělám nic. Nejradši bych prospala celý den. Večer jsme hodili pepu na gril a v nicnedělání jsem pokračovala. Není to špatné ;-) mohlo by to tak zůstat i déle....

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Já ti přei dodatečně vše nej.Ještě nejsem zcela aklimatizovaná a přehršelo zpráv mi hlava vůbec nepřijímá. Moc si to volno užij a odpočívej ty jedna svatá wlčice...Marcela

Daniela řekl(a)...

Bezva, že vám volno od dětí nekrachlo. Umíte si to parádně užít, to je dobře. Pa. D.

Andrea řekl(a)...

Ještě jednou vše nej....ani nevím, že na proseku mají takovou pizzošku..tak hlavně ať je Martince dobře.

Gabro řekl(a)...

Dodatečně přeji vše nejlepší k svátku! Jsem konečně doma a pomalu dočítám. Na tom "provizorním" mini notebooku to nebylo ono :-).

Moc si užijte volnosti bez dětí :-).