Květinový den

31.5.2012

 Ještě se musím zmínit o akci, která mě před několika dny opravdu potěšila. Abych tady neustále jen nekritizovala školství :-), dějí se tam občas i věci obdivuhodné a chvályhodné. Přijde na to, kdo se v budově školní právě nachází a jak moc to otřepané  "baví mě práce s dětmi" myslí doopravdy.

Poslední květnový den měla Martinka do školy přinést jednu řezanou květinu. Ta měla posloužit  jako vstupenka na akci nazvanou "Květinový den". Děti z 2.stupně chystají pro mladší děti z 1.stupně zábavné soutěže. Za jejich splnění děti dostávají papírové penízky a mohou si za ně pak ve stánku nakupovat různé drobnosti.

Krásné a užitečné mi na celé akci přišlo to, že starší děti odpoledne květiny odnesly do nedalekého Domova pro seniory- babičkám pro radost.
No není to následováníhodný nápad? ... Občas myslet na ty, kteří  nejsou zrovna na předních místech zájmu společnosti ...

 

5 komentářů:

Emily řekl(a)...

Přijde mi to moc hezké a zvlášť chválihodné mi přijde vychovávat k tomu děti už od malička.
Jen houšť!

Amelie řekl(a)...

¨Moc hezký nápad a prima akce.

Aranel na cestě.... řekl(a)...

To je moc pěkná akce. Babičky to jistě moc potěšilo...když už leckdy nedostávají lásku a třeba květinu od svých vlastních vnoučat

Janah - Švédské listy řekl(a)...

To se mi moc líbí, jen víc takových akcí!

Andrea řekl(a)...

To je fakt fajn nápad!