Téměř dokonalý... film

16.11.2013


Severský filmový podzim- dnes večer v kině ATLAS- prý severská (konkrétně dánská)  komedie :-)) To jsem zvědavá, čemu se na "severu" smějí ... každopádně se na tu hromadnější návštěvu kina těším!!


filmoví maniaci z ČSFD ho oceňují na 82%


oficiální text:

Televizní moderátorka Anne se už vzdala naděje, že potká muže, se kterým by mohla sdílet svůj přesně načasovaný život.. Chce dítě a rozhodne se tedy pro umělé oplodnění s tím, že ten pravý přijde až někdy potom. Později začne ze zvědavosti pátrat po identitě dárce. Lstí získá adresu a setká se hned se dvěma potenciálními otci. Jeden je dokonalý, s tím druhým je to horší...

----------------- po návratu z kina --------------------------

 Super zábava. V malém sále nebylo ani jedno volné místečko a všichni se dobře bavili.
 Seveřani jsou svérázní- asi jako to jejich počasí ;-) 
Ale potěšilo mě zjištění, že severská komedie opravdu existuje!! :-)  Dobré vtípky- sice velmi neotřelé, ale prima! :-)

Tak děkuji své odborné poradkyni pro severské otázky- Alče-  za doporučení a péči o můj kulturní rozhled i v oblasti kinematografie. V listopadu podruhé v kině!!! To se mi běžně nestává ;-)

3 komentáře:

thora řekl(a)...

I'm glad I re-read your post again and found your comments about the film. Sounds like a good film to see. Better than those big mainstream productions.

Bloud. Well Bloud. řekl(a)...

Ještě je výborný Král curlingu a
Klassfesten :)

wlcice řekl(a)...

Jo, to ano. K jeho zhlédnutí jsem byla sice donucena- tedy přehlasována davem, ale pak jsme se všichni výborně bavili...

tohle je tedy mnohem menší úlet, ale taky vtipný :-)