Neslučitelné

20.1.2014

Tak dlouho jsem odkládala návštěvu kadeřnictví s Martinou, až už hrozilo, že se do toho budu muset pustit svépomocí, a to MáŤa řvala, že néééé! ;-)
Po dvou neúspěšných pokusech bylo domluveno pondělí třináctého. Ale ten den jsem nehodlala opustit postel a hodlala se intenzivně léčit, protože jsem v úterý opravdu musela do práce. I vyslala jsem Wlka jako doprovod. Vysvětlila jsem základní pojmy:-)): o kolik zkrátit, pojem mikádo, prostříhat- nic složitého.

Do kadeřnictví šli cestou ze školy. Po chvíli Wlk volal, že "tam jsou lidi! a že je tam fronta!"
Ujistila jsem ho, že to je normální úkaz, protože dětské je spojené s pánským oddělením- a tam se na čas neobjednává. Vždycky jen zjistím, kdo stříhá (máme už svoje osvědčené typy)- a vyrazíme ;-)

Přišli domů asi za hodinu - čili žádná tragédie.
Martina sundala kulicha, zkoumala jsem účes a ptám se: "Kdo tě dneska stříhal?", protože aŤ jsem vlasy v ofině přehrabovala sem nebo tam, byl tam patrný pěkný zub.
Wlk odpověděl, že kadeřnice byla v pořádku. Jen Martina dostala na křesle škytavku, že kadeřnici málem vypadly nůžky z ruky- no a to je tedy důsledek. :-)

Další dvě neslučitelné věci objeveny. 

7 komentářů:

Ze zápisníku pečovatelky řekl(a)...

Mě v kadeřnictví vždy dráždí do nosu a do krku všudypřítomné chloupky. Tedy, neustále pčikám a kašlu. S kadeřnicí jsem domluvená, že zvednu ruku, ona oddálí nůžky nebo strojek a vyčká :D, trochu se nám to občas protahuje, ale už jsme sehraný :D

Aranel na cestě.... řekl(a)...

a napadlo tě, že by mohla hora k Mohamedovi? ..tj. třeba kadeřník k vám dorazí a ostříhá celou rodinu :o)

Lucka řekl(a)...

Aranelko, to bych taky vitala vsemi deseti!

LenkaS řekl(a)...

:-)
Máťo, mám taky jeden zub, ale můžu si za to sama. Ujela mi ruka. :-)

ivy řekl(a)...

Úsměvná příhoda :-))

Anonymní řekl(a)...

ze zkušeností ... ještě se neslučuje pokročilé těhotenství a kadeřnice ...
zaklonila jsem na 2 min. hlavu a chtělo se mi zvr...
ještě že mam jen cca 150 cm, takže 180 cm kadeřnice to dala ve stoje. Ale chudák mladá holka stěží po škole si myslím hodně ulevila, když jsem vypadla.

Jen aby Martinka věděla pro jednou ...

Tenisak řekl(a)...

Ještě v době, kdy jsem měl vlasy, jsem vždy u holiče dostal hroznou drbárnu, mysle pořád jsem se musel drbat, a smrkandě ( smrkání ) Jsem tedy rád, že už vlasy nemám