Poklidný adventní čas

28.11.2010 - 1.adventní neděle

... u nás začal opět netradičně, ale rozhodně ne poklidně.

Wlk  po čtvrteční návštěvě zubaře skončil v sobotu na zubní pohotovosti. Ráno se vzbudil a vypadal, jako by pozřel pingpongový míček. Zub ho bolel, tvář natekla, a tak vyrazil směr Karlák. Během dopoledne od něj přicházely z čekárny samé stresující SMS: jakože je tam snad celá Praha, že tam nikdo nežertuje, že na hodinu vypli proud a že doktor tudíž jen trhá... docela se mi ulevilo, když konečně ve 14h. napsal, že je po zákroku a že dojede i sám domů. Dobelhal se, pochválil pana práci a jednání doktora, obložil si pusu chladivými polštářky a zalezl úpět na samotku.  Já vyrazila směr Globus- pro ATB do lékárny a pro přesnídávky a zmrzliny, aby vůbec něco mohl jíst.

Dneska jsem dotvořila adventní věnec. Nějak se mi díky focení při osvětlení nevyvedl v reálných barvách- je bílo-stříbrný :-)  Jen jsem neodolala a nakoupila jako dekoraci "andělská křídla"- to jsme ještě neměli!Tak jen doufám, že se mi na ně nepodívá kocour a neočeše jim ta peříčka ;-)

A tady jsem pro názornost zvěčnila náš lazaret (zapózovali na mou žádost ;-) ).
Za pozornost stojí pravá tvář pana Wlka a Martinčino levé oko hrající po nečekaném střetu s umyvadlem všemi barvami...


10 komentářů:

Danka a Jaro řekl(a)...

Teda to je partička! Chudák Wlk, ten si s tými zubami fakt užíva. Nech je čím skôr lepšie!

zuzi řekl(a)...

Ti dva pozéři se fakt povedli, je vidět, že máš doma respekt, když tě poslechli a "podrželi". Jinak jsem ty jejich neduhy musela trochu hledat, příště by to chtělo více zveličit. menší model barvou zvýraznit a většímu modelu do úst strčit míček. Ať to stojí za to!

wlcice řekl(a)...

:-) hehe,zuzi, dobrý nápad- příště bude fotomontáž... a návštěvnost blogu trhne rekord! -On je Wlk velice štíhlý- tedy spíš hubený, tváře má (narozdíl ode mne) propadlé - takže možná vypadá "normálně", ale jinak je oteklý! ;-)

Lucie řekl(a)...

Teda jo! O zubech raději nemluvím, a ta žlutá u oka by se mohla domalovat i na druhé oko stínama :)
Nedá mi to, na ta andělská křídla opravdu pozor, ne kvůli kocourovi, ale kvůli ohýnkovi :))))))

wlcice řekl(a)...

No, ohýnek u nás ještě nebyl... to by bylo vzrůšo! Koupila jsem letos svíčkám takové skleněné kalíšky- ty bodce mě loni štvaly, pořád to vypadávalo a různě se naklápělo, jak věnec sesychal... ale my ho zapalujeme jen u jídla, když u něj sedíme. Jinak se fakt bojím, asi bychom nebyli první vyhořelí od vánoční dekorace- a to bych tedy fakt nemusela... myslím, že mi naše drobné domácí pohromy úúúplně stačí ;-)

Aranel řekl(a)...

Já bych žádné čerty na zeď v podobě požárů nemalovala, věnec je krásný !!! Jestli je Martinka bude zřejmě hodně živé dítě, něco jako naše Miš, ta poctivý krok neudělá, vždy se modlím abychom ji odevzdali rodičům kompletní.
No a Vlkovi tohle tedy vůbec nezávidím, zuby to je prostě mazec, snad bude lépe a radostněji.

LenkaS řekl(a)...

Doufám, že je už marodům lépe. Ale na fotce jim to i tak sluší. Věnec se Ti povedl. Hezký a klidný advent! :-)

Andrea řekl(a)...

Věř mi, že pžeju michalovi, aby o zubu už vůbec nevěděl...a je to z celého srdce..mě to můžeš věřit:-)

pisarka řekl(a)...

A není to náhodou trochu jinak? Takové malé domácí násilí - co Wlčice ;-)

wlcice řekl(a)...

:-) no, někdy by to možná nebylo od věci ;-)

ale dneska už je OK- už jí,spí a funguje. Ale byl statečnej a pohotovost na Karláku si chválil!