Relaxační pobyt ;-)

16.7.2011

V sobotu odjíždíme na "relaxační pobyt" (ono je to označení v našem podání trošku zavádějící ;-)) - vysvobodit babičku a dědu a převzít naše vykutálené ratolesti do své péče.

Každoročně se tu na týden schází  takové zvláštní seskupení lidí- rodiny se svými dětmi- tedy zdravými i postiženými, tlupa mladých lidí (zpravidla studentů), kteří obětují týden ze svého volna a dobrovolně v rodinách fungují jako asistenti, aby si oddychli i rodiče.  Pro všechny je připraven program- kdo chce, může se vyžít, kdo ne- může jej směle ignorovat.

To vše na břehu Bělečského rybníka, uprostřed nádherných- jak já říkám- bezbariérových lesů :-) Procházkou se dojde do příjemné hospůdky, kde vaří "soukromé pivo" značky CAR, ideální terén pro vyjížďky na kole- to vše cca 10km od Hradce Králové.



A pak že nerostou! tenhle měl 12cm! Ale ještě před námi jej stačil navštívit červ a provrtal mu ladnou nožku skrz na skrz :-((

Po roce jsme se zase viděli se starými známými tvářemi, bylo si co povídat. Jsem vždycky potěšená, že jsme všichni přežili s našimi dětmi náročný školní rok a shledáváme se v téměř ustálené sestavě. Těším se na skopičiny, které si pak vzájemně mezi dospěláky provádíme, těším se na debaty, které se často táhnou dlouho do noci  a pro mě jsou poučné a cenné  a mnohdy i velmi zábavné ;-)

1 komentář:

Andrea řekl(a)...

tak to jste někde kousek od nás..v mém miovaném východočeském kraji..dobře že majdě je dobře:-)