Westernová show

Program letošního pobytu byl zaměřen na western. Téma mně dost vzdálené- filmy s touto tematikou nesleduju, knihy mě taky minuly... je to zkrátka jedna z věcí, které mě neoslovily.... kladné body tím asi nezískávám, ale je to tak a těžko to už asi napravím. ;-)

Abych nevypadala jako sabotér, nechala jsem sobě koupit v Hořicích pravý kovbojský klobouk vietnamského původu. Stál celých 39Kč a v dešti se mi stal neocenitelným společníkem :-))

Jedno odpoledne byla v plánu westernová show v podání velmi zábavného kovboje Jana Betlacha.
Podívaná to byla vskutku zajímavá a velice akční.

Chvíli se kroužilo lasem ...
...poté se házelo nožem na nakreslený obličej ... a docela přesně!

...testovalo se i publikum.
Vždycky byl vybrán náhodný divák, aby něco předvedl - např. Iva měla ukázat, jak je hbitá a předvést, jestli dokáže sebrat láhev s pivem, kterou obkružovalo laso...
Iva pivo ráda, a tak to dokázala! :-)

S pivem se čarovalo i jinak- otevíralo se prásknutím biče (úspěšně!),


pak se točilo i pěnou dolů - viz foto :-)


Házelo se i tomahavkem- a to asi pán nějak vytušil moji náklonnost k těmto hrátkám a z davu vyhmátl jako házecí médium mě ... poprvé tomahavk letěl do křoví. :-)
Omlouvala jsem se, že tento nástroj vážně neovládám, jen jej umím pojmenovat... no ale napodruhé se pěkně zaťal do špalku :-)

Za svoje čísla pán sklidil velký potlesk- má toho v nabídce více - mj. i cestopisné besedy, protože projel celý svět. Je vtipný, zábavný a sám o sobě mluví jako o "mladém perspektivním na státu nezávislém důchodci" - to se mu dá směle věřit. Víc takových ;-)

4 komentáře:

zuzi řekl(a)...

Ten kovboj má pěknej zadek! Na první pohled - zuzi

Andrea řekl(a)...

NO..JÁ MÁM TRDY MAYOVKY PŘEČTENÝ.u kapitply, kdy Vinetou umírá, jsem pravidelně plakala:-)))

Ipsilonka řekl(a)...

To je fakt, zadek má pěkný. Přesto mě víc zaujalo, že pivo otvírá prásknutím bičem. Já jen jednou otevřela sekt nožem a byla z toho tak ohromená, že jsem hned zapomněla, jak jsem to udělala:-))

Jarmila řekl(a)...

Jsem ráda, že Vás zase vidím a podle výkonu s tomahavkem jste i v dobré formě :-D