Kohoutek v zimě ;-)

17.2.2012

"To vypadá, že má ten kohoutek rýmu!", prohlásila naše Martina, když viděla, co provedla zima s vodovodním kohoutkem u sousedů.

Tento týden měly naše děti jarní prázdniny.
Na hory jsme nejeli :-(   Důvodů je více- s Majdou do hor v zimě nelze, takže zbývá rozdělit se na skupiny, což je zase s ohledem na věk Martiny nepraktické, protože je příjemné si moci občas zalyžovat i jinak než jako dozor a doprovod začátečníka.

No a v neposlední řadě taky zdraví mé nohy není úplně OK. Tedy já žila v domnění, že léčba už je dokončena, ale dr. byl  jiného názoru- včera mi nohu prohmatal takovým způsobem, že mi lezly oči z důlků. Konstatoval, že zánět je na ústupu a že plánovaná akce příští týden proběhne, že to se mnou lepší asi nebude :-)) Má pravdu... jak jde o komplikace, na to jsem přeborník. Seženu a uženu si cokoli- jen abych se zapsala do dějin medicíny ;-)

Hlídací babičky a dědečky, kam by se ratolesti daly vyexpedovat na delší dobu, nemáme - a tak vegetujeme doma.

S Martinou provozujeme bruslení a sjíždění kopců na čemkoli.  V Praze tedy moc sněhu není- z každého bobování přijde Martina obalená bahnem až na zádech. A dneska prší :-(

Původně byl v plánu jednodenní lyžovací výlet směr Liberec (Jablonec), ale to, co včera počasí předvedlo, definitivně rozhodlo o tom, že raději zůstaneme na základně.
Majda ven nechce, lebedí si doma a těší se na sobotu, kdy vyrazíme za kulturou :-)

Tak to byly takové líné prázdniny, ale děti zatím žádné protesty a zvláštní přání neprojevily, tak to vypadá, že jsou spokojené.

1 komentář:

Andrea řekl(a)...

také jsem usoudila že sezení v parze bude bezpečnější..na tvou nohu myslím:-(