Útržky z květnového Barování ;-)

11.5.2013

Na sobotní Barování  jsem se po náročném týdnu opravdu těšila. Moje hudební ozdravná kúra! I tentokrát se v Malostranské besedě sešlo spoustu zajímavých hostů, mnoho nových tváří a skvělá sešlost našich přátel. Veselí neznalo mezí - další z velmi vydařených dílů Barování (jediný seriál, který mě fakt baví :-)) za námi :-(

První píseň večera patří vždy zakladatelce tohoto pořadu- Sandře Novákové. Tak tu se mi nějak nepodařilo zachytit ;-), ale vězte, že byla v angličtině a role simultánního tlumočení se ujal Filip Rajmont. :-)) -takže podařená taškařice.

F.R. samozřejmě celý večer vtipně moderoval. Trošku se aktuálně  žertovalo na úkor pana prezidenta a jeho virózy, což bylo tedy spíš tragické než komické a ze všeho nejvíc mne šokovalo, že některým voličům i takové faux pas může připadat jako projev "lidovosti"- tedy jakože pan prezident prezentuje i své lidské stránky a nic nehraje.... no bez komentáře. Ona viróza je nakažlivá věc...



Objevů večera se na pódiu objevilo hodně. Krom osvědčených stálic zazářily o hvězdičky neokoukané a nebo dokonce ještě neobjevené ;-)

Diváky určitě zaujal Vilém Postránecký- syn slavného otce :-) (někdy nevím, jestli je dobré takový přídomek vlastnit... ;-))



Po delší době zaskočil i Martin Hrabal (tak jsme ocenili, jak na sobě od své první návštěvy zapracoval! Odhodil trému, vypiloval angličtinu- super- tak to má být!!  :-))



Potlesk sklidila i Lucía Šoralová. Tentokrát v doprovodu Petera Adamova předváděla pěkné kousky :-)



Nezklamal samozřejmě miláček publika Ondřej Brzobohatý- přinutil ke zpěvu publikum. Stejnětak to dělá neuvěřitelná a nikdy nechybějící Věra Nerušilová. (Minulý měsíc slavila narozeniny, nevěřím tomu, že v encyklopedii není překlep v jejím datu narození ;-) )



Účinkujících bylo opravdu hodně, mne osobně překvapila Renata Drössler; skvělá byla Martina Menšíková a skupina ALO TRIO, miluju písničky Zuzany Navarová v podání Brigity Cmuntové a Štěpána Kloučka... nelze všechny vyjmenovat- jen všem poděkovat za skvělý večer.
Budeme se těšit příště :-)




2 komentáře:

Lucka řekl(a)...

Vypadá to báječně.
těším se na večer, až si to pustím :)

Díky moc

Unknown řekl(a)...

Ó Wlci,vy se máte.Teď se budu celý den těšit na večer až si vše pěkně v klídku pustím.
Děkuju za s prostředkování pěkného večera :-) .