Barování pro kulichy?

6.2.2011

A je tu další díl Barování :-)) Já bych řekla: "Konečně!" Tentokrát se naší barovací sekci podařilo ukořistit poměrně velkou část nabízených lístků, takže se dostalo i na některé blogové duše, které žadonily, aŤ je taky někdy vezmeme s sebou :-)
Já tímto děkuju Majdě, že nám lístky opatřila, protože byla vlastně jediná z rodiny, kdo v internetovém souboji na svém netboočku uspěl ;-)

Tentokrát však bylo v sále poměrně husto. Většina stolečků byla totiž opatřena jmenovkami, takže -abych promluvila aktuální doktorskou řečí- kdo nebyl "něčí kulich", měl docela problém se někde usadit.
To mi tak trochu kazí náladu, protože shánět lístky-to je pro mě hra, ale strkat se po tom všem s někým o židli- na to taknějak nemám chuť, ani povahu, ale zase stát a nebo sedět někde v předsálí se mi taky nechce... . Uvítala bych stolečky očíslované, nebo možnost si za příplatek koupit místenku... a nebo návod, jak se státi kulichem.

Program byl ale jako vždy kvalitní, hvězdami různých formátů přímo nabitý.

Filip Rajmont si ten večer vykoledoval několik pochval od účinkujících a já musím říct, že mu právem patří. Vytvořil si svůj styl moderování a ještě se tu a tam stane obětí  nečekaného vtípku, či je neplánovaně vtažen do vystoupení nějakého zpívajícícho a celkem obratně si se vším poradí. Snaží se asi i dodržovat jakýsi časový plán, který pokaždé třímá v ruce, ale naštěstí se mu to pravidelně nedaří ;-)

Po dlouhé době se dostavil Ondra Brzobohatý. Na tohle dítko mohou být rodiče opravdu pyšní. Múzy ho políbily opakovaně, takže jeho hudební projev je naprosto geniální. Zahrál písničku z muzikálu JCS, v němž aktuálně vystupuje.
Dávám k nahlédnutí v provedení: O.Brzobohatý - klavír, Petr Zimák - bicí a Filip Rajmont - pohybové ztvárnění ;-)




Na jevišti se vystřídaly mnohé stálice- Věra Nerušilová, Crazy Aňa, Míša Doubravová, skvělá byla opět Martina Bártová a taky zpívající dermatolog Ali Amiri.



Všechny svou vitalitou ohromila Soňa Červená (*1925), která  zpívala píseň ze hry Věc Makropulos, na kterou sehnat lístky je patrně nemožné, protože již v lednu byla vyprodána i květnová představení. :-(




V hledišti usedl i Karel Gott. Nebyl zde poprvé, ale tentokrát ho Filip Rajmont vyzval ke zpěvu- a Mistr neodmítl :-))




Dokonalá jako vždy byla Markéta Muzikářová se svými houslemi.




Nemůžu tady zmínit všechny účinkující, ale na závěr ještě přidám Honzu Nedvěda, který zde vystupuje taky  pravidelně a myslím, že patří do té skupiny mladých talentovaných mužů, o nichž by bylo škoda nevědět. U klavíru válí Jakub Přibyl.




Nevím, čím to je, ale čas v Besedě vždycky utíká hrozně rychle.
Večer byl zakončen striptýzem alá Filip Rajmont (ten už se mi sem nevejde :-) ) a taky nekonečnou a děsně se nerýmující písní, kterou v průběhu koncertu skládalo publikum - dá se říct, že zhudebnil a zazpíval nemožné :-)

Prostě další úžasný večer, kdy zbytek času, který byste mohli (a měli) věnovat spánku, promarníte tím, že stahujete fotky a nahrávky z foťáku a dáte si takové svoje 2. soukromé barovací kolo :-)
Oč úžasnější  a delší jsou večery, o to krutější jsou pak rána pracovní :-((

Na závěr snad ještě vzkaz od organizátorů:  

19.dubna se bude konat benefiční  mega Barování v Lucerně. 

Tak se přijďte pobavit a podpořit dobrou věc- tedy Linku bezpečí.

4 komentáře:

Iva řekl(a)...

Už jsem psala u Aranel, velké ách a v dobrém tichá závist :)

Gabro řekl(a)...

Těším se, že se 19.4. uvidíme!!! :-)

Blanka řekl(a)...

Díky za alespoň zprostředkovaný zážitek, Filip Rajmont mi připomíná Boba Klepla a ze spojení Ondřeje Brzobotého a Karla Gotta mi normálně běhá mráz po zádech.

pisarka řekl(a)...

Taky už by ti tam mohli rezervovat stůl, když jim děláš takovou pěknou reklamu a dokonce tě minule vyvolali!!!!