A je po klidu...

5.5.2011

.... po dvou víkendech plných radostí a pohody muselo nutně přijít procitnutí.

Problémy se vyvrbily velmi různorodé, no tak se alespoŇ nenudíme.

Už o víkendu začal Majdu zlobit vozík. Nějak se asi špatně vyspal, v sobotu ráno jezdil jen pomalu a nešel zrychlit a  jeho brzdná dráha se prodloužila  asi o  metr, což je tedy docela dost ;-)
Majda hudrovala a my jsme už šíleli při pomyšlení, co zas bude! Hned v pondělí Wlk začal řešit problém se servisem, po telefonu to samozřejmě nešlo, chtěli vozík vidět, ale naštěstí mají servisáci pochopení, vědí, že bez vozíku si vozíčkář moc legrace neužije, a tak akce  proběhla ještě týž den. (Tohle je jedna z výhod bydlení v Praze).

Uf, ještě získat potřebná razítka od dr., aby opravu uhradila z části ZP- to už je zase moje parketa :-) - jen je to práce navíc, kterou okamžitě musím zakomponovat do běžných povinností...

Do toho řešíme plošinu do auta- tisíce papírů, aby se sehnal potřebný finanční obnos ... jednou se v těch papírech utopím a ruce mi přirostou ke klávesnici! ;-)

Dalším zpestřením mého všedního života bylo zjištění, že babička podlehla výhodné nabídce a cestou z práce dostala momentální nápad:  zakoupila sobě na poslední chvíli zájezd k moři, takže hlídač na 15.májový večer, kdy je Barování, chybí :-((  Argument, že jsem měla lístky dříve, fakt neobstál ;-) 

Ale jak stará moudrost praví: Všechno zlé je k něčemu dobré a v nouzi poznáš přítele :-)
Někteří si "můj problém" vzali za své a vypadá to, že snad děti chůvu mít budou!! Už jsme v to ani nedoufala, lístky pomalu obrečela a sama sebe přesvědčila, že nemusím být všude... ;-) Tak kéž by to klaplo!!

Další šok mě čekal v mailové poště. Na začátek června se  plánuje sraz po maturitě. Já osobně  tyto akce nevyhledávám. Chodím minimálně- tedy spíš vůbec.
Přišlo první parte :-((  Nějak mi to nesedlo. Tak jsem tu prohlížela staré fotky a meditovala a na dobré náladě mi to nepřidalo...

8 komentářů:

Emily řekl(a)...

Ber to z té lepší stránky. Je to "jen" vozík. Buďte rádi, že jste zdraví (hlavně Madlenka).

Romča (momentálně na ibalginu)

wlcice řekl(a)...

Jojo, pravda! Nemocný vozík se dá uzdravit-tam to peníze spraví ;-)
...s Majdou je to vždycky horší. Tam jsou náhradní díly nedostatkovým zbožím... :-(

Danka a Jaro řekl(a)...

Tiež som si myslela, že je chorá Majda.
Babička si pobyt určite užije, treba jej to dopriať.
A nám žiaľ prvé parte prišlo 3 mesiace po skončení gympla a nedávno prišlo druhé - tentoraz triedna učiteľka :-(
Dúfam, že teraz už dlho predlho žiadne nepríde.

Unknown řekl(a)...

S vozíkem to dopadlo dopře,přeju, ať je úspěšná i domluva s pojišťovnou.
S hlídáním je to super, dobří lidé ještě žijí:-)
Parte, to je smutný:-(

Lucka řekl(a)...

ehm, něco bude ve vzduchu, veřejně o tom budu psát, až si budu jistá, že moji rodiče budou na místě, ale rodiče zítra odlétají do Egypta - jejích letecká premiéra, o to jsou všichni nervóznější...

je super vědět, že kamarádi v nouzi pomůžou :)

Andrea řekl(a)...

tak jsem ráda že se uvidíme!

Anonymní řekl(a)...

Neboj, v těch papírech se utopím i já. Volali mi ze sociálky ať doložím nabídky dalších firem, že nabídka Jp servisu je vysoká. To abych se nenudila. Ale že jinou nájezdovou rampu nechci, to je očividně nezajímá. Písni vaši cenovou kalkulaci. Náš vozík se nakazil asi od vašeho - stále bliká kontrolka, ale naštěstí stále jezdí. Jana

LenkaS řekl(a)...

Tak ať to Majdě, co nejdříve jezdí!! A pojišťovna neotravuje.