Úplněk


14.10. 2008 - 29.den 365

Fotka není kvalitní, ale musela jsem ji zkusit pořídit, protože jsem včera večer zjistila, že žiju podle kalendáře, který vůbec neodpovídá skutečnosti :-) Rok jsem tedy trefila, měsíc ani náhodou... Diny, díky, žes mě uvedla do reality, k očnímu zajdu, dám si to jako novoroční předsevzetí a drobná písmena, ať se třesou už teď! Budu mít zrak jako rys :-)

Ovšem za událost dne bych považovala věc, která se tak pravidelně jako úplněk neopakuje- tou je koupě plaveckého setu = koupací čepice + plaveckých brýlí- naší Martince. Paní lektorka na plavání řekla dětem, ať si donesou brýle do vody. Martinka žádné neměla. Navíc po každé lekci trávíme 15minut sušením vlásků, kdy stojíme u fukaru s horkým vzduchem, obě rudé jako raci, náležitě rozcuchané proudem teplého vzduchu... - každý týden opouštíme plavecký stadion a vypadáme jakobychom opouštěly spíše peklo ;-) Dnes jsem se- patrně pod vlivem Luny v úplňku- rozhodla učinit tomu přítrž :-) Zakoupila jsem roztomilou koupací čepici s motivem kočky a k tomu modré brýle. Martina byla nadšená. Sama si to vybrala. Doma jsme čepici hned vyzkoušeli, nasadila si i brýle a nehodlala to sundat! Takže takhle třeba nastoupila k večeři :-)


Ve vaně nasadila brýle a lovila z vody zvířátka, potápěla se a nehodlala vanu opustit. Takže nebýt toho, že zapomněla zavřít pusu pod vodou a zakuckala se... potápěla by se asi ještě teď ... :-)



2 komentáře:

Daniela řekl(a)...

Moc hezký. Ať se plavání stále líbí. Daniela

Anonymní řekl(a)...

Já jsem si ničeho nevšimla ...zásadně mám brýle na poličce v kuchyni...moc pěkná fotka
M