4tet má novou verzi koncertu


10.10.2009

Tento sobotní večer jsem si vyčerpala svůj druhý narozeninový dárek. Dostala jsem vstupenky na koncert vokálního seskupení čtyř mužů s neskutečně krásnými hlasy- 4tet- do divadla Kalich. Mají novou verzi svého vystoupení a premiéru měli právě 30.září v Ostravě :-) - tak to bylo takové stylové... Dostala jsem samozřejmě i jejich nové CD 4tet 3rd - je úúúžasné.




Bylo vyprodáno. Divadlo Kalich mi vzhledem k mému vzrůstu moc nevyhovuje. Řady jsou tak natěsno a sedadla tak úzká, že člověk vyšší než 160cm a těžší než 55kg má problémy se pohodlně usadit. Ani jeden z požadovaných parametrů nesplňuji, tak jsme se s Vlkem nějak usadili a na nepohodlí rychle zapomněli, protože zážitek z koncertu byl opravdu silný!
Ti čtyři chlapíci zkrátka umííí! Koncert trval 2hodiny bez přestávky, kromě krásně sladěných mužských hlasů jsme vyslechli i spoustu vtipných poznámek a průpovídek účinkujících.
Publikum naprosto odbourala písnička "Dobrý den". Je to budovatelská píseň, u níž ti čtyři vyvádějí doslova psí kusy... a pokud jste ji ještě neslyšeli, napravit to můžete ZDE :-)

Já to prostě nechápu, jak někdo může mít takový talent od přírody, mít absolutní sluch a ještě krásně zpívat... to chci taky- teď hned!!! ;-)

4tet má svůj styl, Jiří Korn- zakládající člen tohoto seskupení- jen potvrzuje známou věc, že člověk na sobě musí pracovat celý život a že na věku pak ani nezáleží.

Děkujeme 4tetu za krásný večer, určitě zajedem zas!

5 komentářů:

Andrea řekl(a)...

Tak gratuluju k kulturnímu zážitku...a díky za zprostředkování.

Miška řekl(a)...

Taky bych si dala říct a šla na 4tet.Díky za sprostědkování kulturního zážitku :-) .

Jitka Neradová řekl(a)...

Hezké dárky dostáváš:-) 4tet je skvělý, mám z něj úplně stejné pocity. A kupodivu, úplně stejně se cítím i v Kalichu. Proto tam dost nerada chodím,ale na 4tet bych šla kamkoliv. Pěkný zážitek

Anonymní řekl(a)...

Tak jsem se díky tobě zasekla na youtube na 4tetu - no já snad na ten tvůj blog přestanu chodit nebo co. Furt taky na mě číhá nějaké zasekávací nebezpečí! :o)))
Jaffi

Laďka a Pavel řekl(a)...

Že já jsem de dala přemluvit, že 4teti mají pořád stejný program, na kterém jsme byli už dvakrát... No, až budou zase příště ve Zlíně, tak lísty budou, kdyby coby :-) Dobrý den, moje nejoblíbenější písnička, to nevím, jak rozchodím... :-)