Zpátky domů

14.3.2010 - neděle

V den odjezdu opět hustě sněžilo a foukal vítr. Zde je fotka našeho penzionu.  Odhrabali jsme auto, naházeli do něj všechny věci a ještě vyrazili na sjezdovku.

Cesta do Prahy trvala jen hodinu.
Babička s dědou to s Majdou krásně zvládli. Nachystali nám i oběd o několika chodech. Majda je chudáky totiž vytáhla do Tesca, takže nakoupili "akční zboží" v množství větším než asi původně chtěli. K obědu byl tudíž výběr: králík- kotlety- pangasius... :-)

Babička zcela propadla kouzlu korálkování. Zakoupila jakousi naučnou knihu a vrhly se s Majdou na výrobu vánočních andělíčků. Obě jsou spokojené.
Večerní zátiší vypadá asi takto (časem to jistě risknu a  tajně vyfotím :-))
Babička s brýlemi sedící pod lampou- na klíně kocour + miska s korálky- babička v ruce třímá kleště, nahlíží přes obroučky brýlí do popisu a motá drátky a korálky, až z toho vznikne tohle:


Díky za ty  4dny "dovolené". Užili jsme si je parádně, ačkoli nás z toho všechno bolí ;-)

5 komentářů:

Pisarka řekl(a)...

Babička je skvělá, kolik toho zvládla. Asi byla Majda dobrá pomocnice a pěkně jim vše klapalo. Andílci pěkní, mohli byste prodávat na vánočních trzích ;-)

wlcice řekl(a)...

Babička se do toho obula.
Majda sedí a radí a babička maká :-)
Přišla i všechny nehty (a že si na manikúru potrpí!!) , ale nesmírně ji to baví. Má andělů celou sbírku-všechny barvy.

A prodávat je ? -kdepak! ty budou z lásky darovaní... ;-)

Andrea řekl(a)...

je fajn, že to tvoje stařenka zvládla:-)

Marci řekl(a)...

doufám že babička nečte blog ,Andy,jinak to schytáš..andělíčci krásní, pro mě smutní...Lyžaři nezklamali,pobavili a hlavně ve zdraví se vrátili domů!!!Hurá!!

thora řekl(a)...

Andilek je nadherny! Kompliment pani babicce.