Kočičí dopis

25.8.2010

Tak jsme se dneska konečně trochu vyspali!
Kocourek si přišel na to, že jeho žalozpěvy zřejmě nikdo z původní rodiny neuslyší, a tudíž nikdo na pomoc nepřijde, tak to dneska zabalil a jakžtakž chrněl. Měla jsem velkou radost, že konečně můžu paní majitelce napsat něco pozitivního, protože kdyby kocourek pořád naříkal, asi bychom ho opravdu museli vrátit.

Přišlo mi to sdělení tak významné, že jsem rozepsanou SMS smazala a napadlo mě vytvořit pro paní kočičí dopis :-))   (ze samé radosti mi tak trochu šplouchá na maják-snad to pochopí  :-) )

...........................................

Ahoj, kočky a kočičáci!


Posílám pozdrav ze svého nového domova.


Pražákům jsem to pěkně nandal. Já jim dám spát a v noci se mě nevšímat...! Dal jsem pěkně VOLUME doprava... a jak panečku začali cvrkat! :-)
Koupili mi pelíšek. Rád jsem ho přijal, ladí mi totiž krásně s mým  kožíškem. Dali mi do něj chlupatou kožešinku, ta mi dělá společnost, abych tolik nenaříkal, že jsem tam sám.


Pražáci však taky trochu napálili mě!
Šel jsem si brousit drápy. Paničce se totiž nelíbí, když si dělám manikúru o koberec, tak jsme se dohodli, že budu chodit na drápadlo...a jak tak drápu a brousím, najednou vidím, že na mě kouká úplně stejný kočičí kluk...vyjel jsem po něm a řádně jsem mu nafackoval- byl ale takový hladký a studený, pořád na mě koukal a vůbec se nebránil....  Pražáci se smáli, že se peru se zrcadlem... to jsou mi vynálezy. Ale pro jistotu jsem mu jich ještě několik nandal pravou přední tlapkou- aby si pamatoval, že na MĚ koukat nebude!!


Není to tu špatný. :-) Mají tady taky bezednou misku, a to je hlavní.
Občas se mi stýská, a tak začnu křičet. Vždycky někdo přiběhne a pohladí mi kožich a mě to nutí vrnět. Hladí mě tu často a taky mi pořád něco vypravují.


Tak se mějte krásně a o mě se nebojte! Já to tu nějak zvládnu ;-)


Váš

Tobínek



13 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Markét, tak už je cítit optimismus, už to bude jen lepší, jste teda fakt trpěliví, ale výsledek se dostavuje. Držím pěsti a snad budou další noci a dny pohodové. Iva

Miška řekl(a)...

Koukám,čtu Wlčí smečko,že jste vyhráli:-) a mrňous se smiřuje s novým domovem.To je fajn :-).Moc faj!!

Gabro řekl(a)...

Takové dojemné čtení po ránu... To mi nedělej :-). Jsem ráda...

Unknown řekl(a)...

Tak ať se vám spolu krásně žije:-)

zuzi řekl(a)...

Wlčice, ty jsi pevná jako kněžna Libuše. Nic tě neporazí a zásoby humoru máš neutuchající. Čéče, jak to děláš??? Že by tvůj Přemysl????

wlcice řekl(a)...

:-) zuzi,
já ti nevím, jak to dělám, že vždycky, když je mi nejhůř, mají všichni okolo pocit, že srším humorem?? Přemysl je v pohodě :-) T.č. Přemysl Brusič dá se říct...dal se do renovace parket ;-)... aby toho jako nebylo málo!! ;-)

Marci řekl(a)...

Nech Přemysla brousit, renovace je dobrá.Já mám doma Bivoje,jen čekám na kance...

Lucka řekl(a)...

dopis je výborný..
musím říct, že i moji rodiče sledují zabydlování vašeho kočičího fešáka.

nj kočky si neadoptujeme my, ale ony nás.. Tobísek už na to taky přišel.

thora řekl(a)...

I want a whole photo album of this beautiful cat. Welcome, dear Toby!

wlcice řekl(a)...

Dneska mi přišla na mail reakce na dopis- od paní majitelky. Opravdu mě moc potěšila. A protože dotazy: "A co na to ta paní??" opakovaně zazněly- kopíruju, co napsala ona nám:


dobrý den,
moc děkujeme za zprávu a za nádherný dopis od tobíska. moc nás i naše kočky potěšil. četla jsem ho asi 3x a chtělo se mi brečet. jste opravdu úžasní
lidéééé. pokud se někdy rozhodnete, že budete chtít druhé kotátko, dejte vědět a my vám ho darujeme.
mějte se všichni moc krásně.

s pozdravem
monika

pohladte za nás prosím tobíska a ještě jednou dík za to, že ho máte rádi, a že se dostal do tak dobrých a starostlivých rukou

Andrea řekl(a)...

Vždycky přijdu pozdě říct něco objvného:-) tak jen snad dobře že je to tak!

Anonymní řekl(a)...

to je dojemný dopis, hnedle by mě slza ukápla...
přeji,ať se vám spolu dobře bydlí a ať Tobísek už nepláče....

Petra

kristina-jemima řekl(a)...

wlčice, já se přimlouvám za to pořídit mu kamaráda! taky jsem si pořídila kočky dvě najednou, protože kočičího kamaráda mu nikdo nenahradí! skočkou si pohraje tak jako s člověkem nikdy. ale chápu, že by to už u vás možná bylo moc velké rodeo :)každopádně je krásný! moje Ester je taky zrzavá, i když tedy plemene micka domácí :-D
kristina-jemima