Už je tu zas létajících draků čas


3.10.2009

Včerejší den zdaleka neskončil tak příjemně, jak se do pozdního odpoledne tvářil. Nějaká nevolnost hupla i ma mne. Do postele jsem zamířila už před půlnocí!!! a pro jistotu s emitkou ;-)
Ráno-nicmoc.
Vlk měl domluveno jít s kamarádem na ryby...
Celé dopoledne jsem se radši držela pěkně zpříma- předklony mi nedělaly dobře. Já s tím vůbec neumím pracovat! Nesnesu pocit, že mě tělo neposlouchá a obtěžuje!! Vzala jsem si tedy nějaké Majdiny léky na žaludek, po obědě vyhnala Vlka na ryby a odpoledne jsme šly pozorovat létající draky na políčko u lesa.

Tenhle byl extra velký a létat se mu moc nechtělo :-)

... a že se ho k nebi snažila dostat se celá rodinka...



Zbytek dne jsem strávila v zajetí fyziky. Musela jsem s Majdou dohnat zameškané učivo, a protože si Majda usmyslela, že ji fyzika nebaví a nezajímá, tak mě docela vytočila :-(
Jak já k tomu přijdu, že se mám ve volném čase zabývat rovnoměrným pohybem a zkoumat a počítat, zda žirafa může předhonit dostihového koně, když pubescent zasněně hledí a každou minutu se neopomene podívat na budíka, jak už čas pokročil???
Tak následovala výchovná lekce- a lítalo to! Pěkně.

Vlk si to přikvačil v 8večer, donesl pořádného kapra a nějaké dvě další kostnaté potvory a nestačil se divit, jak hbitě převádím rychlost z metrů za sekundu na km za hodinu :-)

V sobotu jsem šla spát pro změnu zas až 2 hodiny po půlnoci... nějak mě to bouřlivé odpoledne s prvorozenou rozhodilo. Přemýšlela jsem o všem možném... minulý týden byl na zážitky opět bohatý, ani to nestačím zpracovávat... kdyby i na moje problémy existovaly nějaké vzorce, kam by se jen dosadilo a vyšel by nějaký konkrétní výsledek, nějaký údaj... ale kdepak. Můj život s rovnoměrným pohybem opravdu nemá nic společného...

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Ty chudinko...,rovnoměrný pohyb jsem na hodinách fyziky taky nepobrala.Koukám že si ten bl... bacil pěkně předáváte..Marcela

Miška řekl(a)...

Ufff Wlčice..co napsat.Brzké uzdravení přeju.A zlepšení rozhozené konstelace s prvorozenou :-) .

Andrea řekl(a)...

no..tak to ti tedy rozumím...já bych svůj pohyb životem nazvala tak nějak houpačkový:-) koukej se uzdravit..a fyzice zdar( nenávidím tyhle předměty!)

Markéta a Luki řekl(a)...

Mám úplně stejné pocity, když Lukiho doučuju co zameškal. On ale nehází jen " obličeje" on mi k tomu dodá i komentář, jako například : dokaž, že to dělali, dokaž, že to psali, četli, počítali apod. ;.-)

přejeme hlavně brzké uzdravení :-)

Jitka Neradová řekl(a)...

Mně to dělá průměrně dvacet pubescentů každou hodinu. Takže vím, o čem mluvíš. A brzké uzdravení přeji, také nesnáším, když si tělo dělá co chce. Po těch letech soužití už by snad mohlo poslouchat co chceme my:-)

Anonymní řekl(a)...

Tak i my jsme doma. Představ si, že krom průjmu a zvracení mají ve třídě virový zánět mozkových blan. Myslela jsem, že mi z toho ráno praskne hlava. Dvě děti v nemocnici, žádné společné akce, atd. Byla jsem, na sociálce pro potvrzení o přídavcích, to víš - my co bereme přídavky máme nárok i na stipendium . Však víš, jak to mají někteří těžké. J