Dovolená snů

17.6.2010

 Už asi 14dní se doma dohadujeme, kam letos vyrazíme na dovolenou. Wlk chce změnu. Chce jet k moři autem. Svým velkým novým autem :-( Já ho nemám ráda. Tedy to auto. ;-) Neumím ho zaparkovat tak, abych svými manévry nepřitáhla pozornost diváků nebo neodřela vrata. Snad se můj vztah k měnu nějak zlepší. Budu na tom pracovat.

 Smířila jsem se tedy s tím, že neuvidím letos svoje milované (byŤ zadlužené) Řecko.(Snad mi jej EU nezavře nadobro!)
Vybrali jsme Itálii. Palmovou riviéru, že je tam rovina a Majda bude moci drandit na električáku a taky tam mají mělké moře ... a muzeum mušlí- a začala bitka o to, kde budeme bydlet. Nabízené apartmány vypadají luxusně a mně se podařilo najít (na doporučení .-) ) jeden prostorný s velkou koupelnou. Datum odjezdu byl stanoven na pátek 18.6. - v noci. Vše domluveno.

Ale protože u nás nemůže být nic podle plánu, odjíždělo se v noci o den dříve.

Máme tedy pokoj v *** , plně bezbariérovém hotelu s vyhlídkou na na město. Je to ALLL INCLUSIVE za dobrou cenu... zkušení jistě uhádnou jeho název ...


Pro ty, kteří se nechali trochu zmást předchozím popisem, přidávám malou nápovědu:


Ano, Majda je na Bulovce. Vytáhla zvracení. Včera večer se to nějak zhoršilo, a tak radši šup na kapačku. Při té vší smůle- velké štěstí: měla službu výborná paní dr. Urbanová, která si s Majdou umí poradit, takže ji šoupli na JIPku a poslali nás domů vyspat. To se hodilo. Martinka totiž měla tu noc spaní ve školce, takže jsme byli BEZ DĚTÍ!! To se nám často nestává...  ani jsme toho nestačili zneužít- snad příště ;-)

... a pak, že všechny cesty vedou do Říma... ať jedu, kam jedu, vždycky skončíme na Bulovce ;-)
---------------------------------
Tak uvidíme, co přinese dnešní den. Majda psala ranní SMS, že jí je líp (jupí)

14 komentářů:

Gabro řekl(a)...

Zmást jsem se nechala! Začala se radovat, jak si užíváte na dovolené... A ono tohle :-(. Ať je Majdě brzy lépe!!! Je sice fajn, být na noc bez dětí, ale uměla bych si představit, že by M. byla na lepším místě než JIP!!! Držím palce! Ať vyjde i ta dovolená!!!

Jitka Neradová řekl(a)...

Prostě nic nemůže být bez komplikací. Tak ať jsou tímto všechny problémy vybrané a dovolená ať se vskutku vydaří. Moc držím palce a zdravím Majdu. Ať je jí líp:-)

Anonymní řekl(a)...

Tak krásnou dovolenou, užijte si, co to půjde - a dejte vědět, jaké je tam počasí, my odjíždíme - taky autem - v pátek 25.6. do Caorle a mám hrůzu, že k moři budeme chodit v bundách! Prosím pouze pozitivní zprávy :-D !!! Dana D.

Sam řekl(a)...

Ať je Majdě líp. Odjedete jindy. Moře si ještě užije.

K. řekl(a)...

achich ach, to je fakt smula. Tak hlavne at je Majde uz dobre!!
Pendula

Marci řekl(a)...

Vy musíte mít samé extra buřty.Majda si to vybrala a celé prázdniny už bude OK...Držím palce...Z počátku jsem se nechala poplést,ale pak jsem poznala tvůj nevšední suchý humor..ha,ha

Markéta a Luki řekl(a)...

Jejda, doufám, že už je dobře a Majda na cestě domů.

Ale nachytat jsem se nechala, ještě jsem si říkala, že proč jsi fotila ten hotel v noci :-))))

Miška řekl(a)...

Wlčice,
já četla už ráno a tak jako ostatní jsem se nechala zmást.
Doufám,že už je Majdě líp a jste všichni zase spolu doma.
Přeju pohodovou dovču bez dalších komplikací!!

Andrea řekl(a)...

ježíši..atky jsem ti na to skočila.-(((Tak doufám že fakt pojedete..že bude líp...

Unknown řekl(a)...

Přeji, ať je Majda zase brzy doma a můžete na dovolenou vyrazit. To je tak, když se něco naplánuje...

Daniela řekl(a)...

Taky jsem si říkala, co je to za známý hotel, že by ho někdo poznal jen v z fotky :-) .

Jinak super, že je Majdě lépe. Moc ji pozdravuju a ať je rychle fit doma. D.

ivy řekl(a)...

Že jsem taky naletěla na Wlčí humor mě nevadí,hlavně aby byla Majda co nejdřív schopna odjezdu a mohli jste konečně vyrazit na dovolenou snů.
Přeju vám šťastnou cestu,žluťáskové :-))

Lenka řekl(a)...

Ta nemocnice vypadá jako pěkný super hotel. A ty výhody, lejou to tam přímo do žíly. Tak ať odfrčíte hned jak to půjde domů a hurrráááá směr opravdová Itálie.

Pisarka řekl(a)...

No jo, dlouho jste tam nebyli a Majdě už se asi stýskalo. Navrhuju příště Majdě neříkat, že se jede na dovolenou... Ale vážně, doufám, že už je dobře a dovolená bude bez problémů.