Zase Barování ;-)

7.6.2010

To se to zase sešlo... dlouho nic, a teď se s kulturou doslova roztrhl pytel ;-) No ale řekněte někomu, že nechcete lístky na Barování jen proto, že se bojíte, abyste nebyli příliš kulturní :-)
Takže rychle a přesvědčivě udyndat babičku, zda večer a brzy ráno :-) dohlédne na naše dvě nezletilé a hurá do víru Malostranské besedy!
Atmosféra úžasná...jako vždycky.
Výběr hostů opět nezklamal. Kam na ně ta Sandra Nováková chodí? A co jim za to slibuje, že všichni hrají jak o život a náramně se baví, když za to ani nemají žádný tučný honorář? Všichni si to tam prostě jdou "užít" - a v tom je zřejmě to kouzlo.

Pokaždé se na scéně zjeví nějaké nové objevy. Tedy pro mne nové ;-)
Tak třeba skupina s názvem Jelení loje. :-)) (muž jménem Jelínek a jeho 5 dívek-laní) Skvělý zážitek!

Hlučná Vypasaná fixa :-)

Pravidelným hostem v Barování bývá i Eddie Stoilow


Tomáš Klus byl ve velmi dobrém rozmaru, neb minulý týden úspěšně dokončil studium na DAMU, zpíval krásně a dlouze, protože se neustále vylepšuje ve své schopnosti improvizace a text písně je tedy stále aktuální :-) Byl nakažlivě rozradostněný (což je bezva!) a pro obveselení publika ještě nasadil rozvernou dlouhovlasatou brunetparuku.

Vzhledem k tomu, že přestávla začala ve 23hodin, bylo jasné, že konec koncertu je opět v nedohlednu. Wlk si sice tentokrát vypsal jízdní řád nočních tramvají asi do 2.hodiny ranní, ale ani to nestačilo ;-) Lístek jsem v tramvaji cvakala přesně ve 2:22 .

Hodinu po půlnoci už bylo velmi veselo a zpívali všichni. Ondřej Brzobohatý u klavíru je naprosto nepřekonatelný. Nenosí si s sebou štos notových záznamů. Co si nepamatuje, vyhledá si v iPhone, který si odkládá na klavíru na notovém stojanu :-)) Inu pokrok zasahuje do všech oblastí lidského konání :-)


Filip Rajmont - moderátot pořadu- je také zdatný komediant a bavič, a tak celý sál řval smíchy, když se Sandrou Novákovou začali zpívat hit ze seriálu Sanitka.

Je to prostě akce, kde si člověk dobije baterky, načerpá energii, zasměje se.. seznámí se se spoustou zajímavých lidí, které by možná ani nepotkal. Jen fakt, že se akce koná vždy v pondělí, je dosti nepraktický. Celý týden pak ten spánkový deficit nedoženete- alespoň pokud jste pracující a o děti pečující rodič zároveň :-)  A umění včas odejít se zde rozhodně praktikovat nedá, protože by mi kazilo náladu pomyšlení, co všechno jsem neviděla ;-)
Pokud nemáte rádi davy lidí, pak mohu doporučit k prohlídce Karlova mostu čas 2hodiny po půlnoci.
Nikde ani noha! Jen ty naše ... ty se doplazily do pelechu ve 3ráno a spaly jak zabité :-)
 

8 komentářů:

Aranel řekl(a)...

Chci takyyyyy :oD

Andrea řekl(a)...

hnd bych šla taky...

Unknown řekl(a)...

Kdeže tučné honořáře, všichni hrajou tak skvěle možná právě proto, že za to nemají ani korunu:-)

Vlaďka řekl(a)...

Dobrý večer, nahlédla jsem a doslova jsem přehltala vaše milé komenty a báječně se bavila.Doufám, že nebude vadit, když budu nahlížet často a ráda!Mám ráda Tomáše Kluse a závidím, že jste byla u toho!
Přeji hezké dny
Vlaďka

LenkaS řekl(a)...

Já chci taky :-).
A kulturní vy jste, to je jasnéé! My se aspoń pobavíme u vás na blogu. :-)

Jitka Neradová řekl(a)...

Šla bych hlavně kvůli tomu prázdnému Karlovu mostu, ten miluji ve stavu bez turistů.:-) A Barování jako třešinka na dortu. Líbí se mi, jen v pondělí bych to nezvládla. Snad o prázdninách:-) A Tomáš Klus je šikovný kluk, pravdu díš:-)

wlcice řekl(a)...

O prázdninách se nebaruje :-( až zase v září! ;-)

Henri řekl(a)...

Vy se máteeeee! Taky bych si dala. Mám takový absťák, že by mi možná stačilo i maňáskové divadlo ve školce :-). A klidně i o půlnoci v pondělí :-).
Ale díky za reportáž, aspoň ta osvěží.