Předprázdninové Barování

29.6.2013

... bylo samozřejmě originální a úúúžasné!

Originální a jedinečné bylo sešlostí hostů a taky absencí bubeníka Petra Zimáka, který snad ještě nikdy nechyběl. On je takový nenápadný, ale jeho doprovod chyběl docela nápadně ;-)

Nebyla ani další barovací stálice Věra Nerušilová :-( Hodně zpívajících hvězd odjelo na FF v Karlových Varech :-(, což nakonec ani nevadilo.

Večer uváděl samozřejmě Filip Rajmont- ten podle našeho očekávání hýřil narážkami a vtípky na současnou politickou situaci. To on zvládá velmi dobře- a že se mu za ten uplynulý měsíc nashromáždilo materiálu! :-(

Účinkující byli vesměs mladí, krásní a úspěšní :-)

Poprvé zde vystoupil David Gránský a v doprovodu Jakuba Přibyla předvedl toto:



Po odvysílání zpráv dorazila moderátorka hlavních zpráv na Nově - Emma Smetana. Šikovná a talentovaná asi všestranně. No a navíc krásná... to jsou devizy, co někteří dostávají do vínku :-)
Trio Smetana_Slavíček_Karez předvedlo parádní a neotřelé číslo ;-)



Překvapila Natálie Kocábová. Tedy mě osobně překvapila. S nálepkou "protekčního spratka" se taky nežije úplně snadno. Ale ona má něco do sebe, ironicky a vtipně okomentovala svoje vystoupení a spustila... na kytaru hraje Tomáš Kryl.



Tak a víc dneska nenapíšu, protože to se musí zažít :-) Spěchám balit, ráno odjíždím s dětmi do přírody (snad přežiju já i děti)

Přijďte zabarovat do Malostranské besedy netradičně i o prázdninách - 19.července! 

Já děkuju všem za další krásný večer, Sandře Novákové za energii, kterou tomu všemu věnuje chodíme čím dál raději :-) Videa na youtube postupně doplním.





Rozesmála mě paní eN, která zjistila, že jsem to právě já, kdo píše blog, který ona ráda čte. Koukala na mě dost nevěřícně a rozpačitě pravila: "Jé, to jste vy? Já myslela, že jste starší... a taky extravagantnější... že budete mít třeba alespoň nějakou pořádkou kérku ..." :-)))
No, dlouho jsem se tak nepobavila. Nene, kérku nemám, jsem v podstatě taková obyčejná šedá pražská neokérkovaná myš ;-)

2 komentáře:

Lucka řekl(a)...

:D :D, s tou kérkou to ještě můžeš dohnat :D

těším se na večer, kdy si pustím videa.

A Natálii Kocábovou mám moc ráda :)

Aranel na cestě.... řekl(a)...

Konečně jsem vyšetřila čas a podívala na videjíčka, paráda ! P.S. David G. byl již podruhé :o)