Čtyřnohá návštěva

22.12. 2008 - 98. den z 365

Pondělní dopoledne patřilo ještě posledním pochůzkám po úřadech- papíry na OZP- aby došly ještě letos ;-), pak ještě poslední návštěva drogerie- dokoupit pár nezbytností denní hygieny :-) a nakonec ještě ORL- chodíme tam jak domů, cestou zpět nákup ovoce a brambor na salát a honem domů do tepla. Venku leje a fučí, to pro stromeček nepůjdeme, uletěli bychom i s ním :-)

Navečer se tu zastavila Hanka se svým štěňátkem. Od poslední návštěvy pěkně vyrostlo! Je to krásný psí kluk, pěkný rošťák. Sotva vnikl do dětského pokoje, jal se přepočítat papírové kapesníky v krabici, počochnil Majdě plyšáky, ukradl jí smotané ponožky, co nosí na spaní a zakončil to tím, že jí skočil na klín a celou ji olízal. To byl pro Majdu trest :-) Majda nesnáší ani moje pusinky, hned se otírá kapesníkem ... tenhle chlupáč se neptal- umyl, co bylo potřeba- ucho, nos... a bylo :-))

Tady je pozdrav od Huga:



Největší "radost" z návštěvy měl náš Mikeš. Šel do pokoje docela suverénně, Hugo na něj hleděl z postele a bál se skočit dolů- a po tomto seznamovacím rituálu následovalo Mikešovo zasyčení a dvojnásobné zvětšení objemu a rychlé opuštění místnosti :-))
Hrdina - neohrožený Mikeš :-))






1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

to má kocour s vámi šoky před vánoci...M