Zbytky sněhu

27.2.2010

Na ulicích už leží jen černé hromady zbytků sněhu. Snažíme se je rozházet, aby rychleji roztály a dalo se zase pohodlně parkovat po celé délce chodníku.
Martina pracuje ráda a s chutí. Popadla lopatu a házela na všechny strany ;-)

Posted by Picasa
Odpoledne svítilo sluníčko, tak jsme neodolali a vydali se na vycházku. Dobrá nálada byla celkem rychle pryč. Odtávající sníh totiž odkryl neskutečnou špínu na chodnících a silnicích. Tuny psích exkrementů... Majda měla kola obalená natošup. Ono se tomu totiž nedalo vyhnout.
Já to fakt nepochopím. Co si asi páníčkové mysleli, když po svých miláčcích ve sněhu ty bobky neuklízeli? Že nějak vysublimují? A ono ne, všude leží nevábné rozmočené hromady trusu.
Takže po hodinové vycházce následovalo několikaminutové drhnutí kol, protože jinak si všechny ty "suvenýry" přivezeme až do chodby :-((

5 komentářů:

Dáša řekl(a)...

Víte že by mě nikdy nenapadlo že psí h..... mohou nadělat i takouvouhle paseku. Nejen to, že do nich člověk šlápne.
Doufám, že Váš blog čte hodně "psích páníčků" a zamyslí se nad tím. Přeji hezký den Dáša H.

Lucka řekl(a)...

přála bych si, aby na ně byl větší bič. U nás je situace stejná. Často z okna vidím, že to sbírají, když jsou v okolí jiní lidé, jak jsou sami, tak dělají, že se níc neděje...

to musí být slast, ta kola potom mýt..

JaninkaD řekl(a)...

Ahoj Wlčice,
tohle mě taky hrozně rozčiluje. Každý den čistím dva až tři páry dětských botiček...a včera jsem si k tomu cvičně přidala Otíkovo oblečení. Rozplácl se do ohromné hromádky psího výtvoru, měl to od krku až ke kolenům. Jít v tu chvíli okolo nějaký pejskař, hrozilo by mi doživotní vězení za vraždu!
Jana!

Aya řekl(a)...

Ty jo tak Martinka je dříč.
A ty lejna nekomentuju! Kéž by si v nich ti co je nesbírají jednou pořádně vymáchali hubu! Když chci mazlíčka, musím se starat.
Onehdá se do mě obula sousedka, že máme nějakýho divnýho mladýho pána, že místo pozdravu na ni vždy zařve a ještě se trapně vymlouvá, že to je nemoc. Tak jsem řekla, že se nevymlouvá, že to nemoc je a hodně jsem se držela, abych ji nevpálila, že až bude napomínat cizí, tak by měla nejdřív sbírat ho..a po svém psíčkovi!

Jitka Neradová řekl(a)...

My se Zachariášem po sobě uklízíme:-) Tedy já uklízím po Zachariášovi. Taky mě to štve, na Letné je to jeden velký psí záchod. Jenže to bych musela chodit po městě s bičem a kontrolovat, zda každý dělá to co má. Mizerové:-)
Martinka je ale pracant. Už se tam u Vás vskutku lépe parkuje, dnes jsem vyzkoušela, osobně:-) Je to u Vás vzorně odsněžené:-)