Zvedák do vany

5.2.2010

Pro zvídavé tedy ještě přidávám foto zvedáku do vany. Ona jich existuje celá řada, tohle je jen jeden z mnoha systémů. Vyfotila jsme jej vedle vany, aby bylo vidět, že je to takový podstavec pro to lehátko, který se dá stlačit dolů- tedy snížit, a potom zmáčknutím jednoho tlačítka zas vyjede nahoru (díky plynové vzpěře), tudíž nemusíte dotyčného lovit  z hlubin vany- vyjede vám do úrovně, kdy jej celkem pohodlně vezmete do náruče a nemusíte se ohýbat a naklánět- to je pro záda totiž docela záběr.

Lehátko-jak vidno- je důmyslně vyrobeno z dírkovaného materiálu, aby se v něm nedržela voda (to český model jaksi postrádá :-( ) Zvedák na sobě má úchyty pro lehátko, aby nesklouzlo i s  živým nákladem ;-) ... a ty chlopně, co tady z boku volně visí dolů, mají panty a jejich zvednutím se z nich  udělá jakýsi okap, aby voda netekla přes okraj vany, když se vyjede do nejvyšší polohy.
Zvedák stojí cca 20tisíc a velkoryse jej (bez doplatku) uhradila ZP. Tímto děkujeme :-)


3 komentáře:

Andrea řekl(a)...

Markét, člověk co nezažil so vatsně neumí představit, co ta majdina nemoc všechno obnáší...a jakyý to musí být záběr nejen na psychiku, ale i na fyzično...j:-((Tak jsem ráda, že občas se vám podaří získat neěco, co vám ten život usnadňuje..i když nejvíc bych vám přála nemožné..a to, aby jste tyhle věci mikdy nepotřebovali:-(((

zrzka řekl(a)...

Prosím prosím to je úžasný zvedák a úžasné lehátko na předchozím projektu. Mohla bych dostat na mail odkazík, kde se to dá splašit?

wlcice řekl(a)...

lehátko i zvedák jsou od www.ottobock.cz

Věci mají skvělé-a ty doplatky taky :-(