Koncert Ewy Farne


9.11. 2008 - 55.den 365

Tak tohle je ona! Idol dospívajících holek i kluků- 15letá Ewa Farna.



Měla koncert v Mladé Boleslavi, a protože Majda toužila na koncert jít už v červnu, ale v Praze bylo vyprodáno, tak jsme svolili, že tedy pojedeme na kulturní výlet do MB. Majda to dostala za snažení se ve škole a za krásné hodnocení, které od učitelů přinesla k 1.čtvrtletí. Dělá nám radost, protože někdy je toho na ni opravdu hodně, ale máme podmínku, že do kroužků bude chodit pouze v případě, že bude zvládat školu... tak si to vzala k srdci. Z odměny měla obrovskou radost. Měly jsme pouze dámskou jízdu, protože tatínek měl na ten samý den již domluvený koncert v Lucerně ;-)

Pořídila jsem pár pirátských fotek- jentak pro zachycení atmosféry :-)

Tady Majda coby pečlivý posluchač... Měly jsme lístky na parket- k stání. Vyprodáno nebylo, což bylo fajn, alespoň to bylo v klidu a vzduchu a prostoru v sále bylo dostatek :-)

.. a zde máme křepčící davy přímo pod podiem...




Kulturní dům v MB nás mile překvapil, že byl vybaven plošinou pro vozíčkáře. Ovšem!! Na můj dotaz, kdeže je WC pro vozíčkáře?? Hlavní pořadatel odpověděl, že jej nemají. Ale, že mě pustí do šatny, a že se to "nějak" udělá. Tak to je taková past: k nám se dostanete, a pak se tady třeba po... :-)
Hned po koncertě jsme vyrazily k MacDonaldovi, tam nikdy s invalidou problémy nemají. No a samozřejmě jsem si daly i něco na zub. Majda byla spokojená. Pořídila si plakát nad postel, jen litovala, že se nedočkala ani po 20minutách čekání autogramu :-( , ale má zážitek. Mně uši odlehly až po požití macdonaldí kávy, která mi chutná i z papírového kelímku :-)
Do Prahy se jelo krásně, v 10večer už moc lidí necestovalo, takže jsme to zvládly za 35minut.

Ewa Farna je moc šikovná holka, zpívá pěkně, celý koncert si sama moderovala... myslím, že strčí do kapsy nejednu popstar typu Ivety B. a pod. úkazů....

:-) Nebylo to marné,
jít na koncert Ewy Farné :-) ....

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

tak sem tě tu stihla...zase kultura..že by koncert??? M

Daniela řekl(a)...

Téda, to musela bejt prima dámská jízda. Je super, že si to umíte takhle užívat.

Anonymní řekl(a)...

už mě napadlo uspořádat na odporu dětí benef. koncert Ewy F, ví o nás... určitě by se to našim pubertákům líbilo a bylo to užitečné????