Plavání za sklem


18.11. 2008 - 64.den 365

Je úterý, a tak nám den začíná plaveckým výcvikem. Jenže dneska Majda do školy nešla. Mají ředitelský den- tedy volno. To je pořád něco. Škola děti rozhodně nestresuje, já ale dodávám, že ani moc nevzdělává.. :-(
Majda toužila vidět Máťu v akci. Takže dnes byl den D. Jsem tak trochu přeborník v přidělávání si práce ;-) Maťu jsem honem prohnala WC a sprchou a předala ji do bazénu a běžela vylodit z auta Majdu a zakotvit ji někam, kde bude dobře vidět a nebude překážet. Kdo tenhle bazén projektoval!? Není tam vůbec místo a chodba, kde se setkávají davy příchozí a odchozí, je vyloženě úzká... no študovaní inženýři, sínus kosínus...a není tam k hnutí.
V hale je jedna celá stěna prosklená, takže nakonec jsme zůstaly tam.




Majda si poručila horkou čokoládu a bedlivě sledovala. Samozřejmě měla tucet kritických připomínek- jako správná starší sestra ;-)
... ale já osobně vidím, že po těch 11lekcích, které máme za sebou, Martinka udělala veliký pokrok- hlavně už se nebojí do vody skočit a potopit hlavu! Máme úžasnou a trpělivou lektorku Aničku, kterou tímto moc zdravím a děkuji!!

Dnešní fotky jsou tedy trochu zastřené, neb jsou focené přes sklo umatlané od dětských ruček :-) Ale atmosféru snad zachytily.
Tak tady ještě jeden průhled skrz kruh, co se tam povaloval....


Hodina mi utekla rychleji než jindy. Jen některé maminky, s nimiž si tam vždy povídám, byly lehce v šoku- netušily, že je Majda na vozíku a bylo vidět, že jsou docela překvapené. Dnes jsem na ně neměla čas, ale jsem zvědavá na příště ... ;-)


2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

také ráda šokuji lidi M

Daniela řekl(a)...

No, my taky většinou neinformujeme dopředu ;-). Napiš pak, jaké byly reakce, prosím. Mějte se hezky.